“HESAPLAŞACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HESAPLAŞACAĞIZ”


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 2016 yılında düzenlenen ve 14 kişinin gözaltına alındığı FETÖ operasyonu davası ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan şok açıklamalar geldi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile; FETÖ artığı kripto çetelere yardım ve yataklık yaptıkları mahkeme kayıtları ile tescillenen gizli tanık taşeronlarının yine iş başında olduğunu açıklayan Başkan Kocamaz, söz konusu bu kişilerin belediye bürokratlarına yönelik sosyal medyadan saldırlar düzenlediğini savundu. 

Kocamaz, “Bu müptezel tipler belediyemize yapılan kumpasta aktif görevler almışken, bugün de aynı klasik yöntemler ile belediyemizde halen görevli bürokratlarımıza ve bizimle yürümeye devam eden bazı arkadaşlarımıza sosyal medya üzerinden adice, acımasızca saldırmakta ve seviyesizliklerini ortaya çıkarmaktadırlar. Bu tipler takındıkları insanlık dışı, ahlaksız, edepsiz, vicdan yoksunu tavır ve davranışları ile nasıl bir yaratık olduklarını da ortaya koymaktadırlar.
Bu müptezellerde yürek olmadığı için insanların yüzlerine karşı söyleyemediklerini ancak sanal alemde (klavye kahramanlığı yaparak) dolaylı bir şekilde açık isim ve adres belirtmeden ima ederek çirkefliklerini sergilemektedirler. Bunlar adam olsalar! Söylediklerinin arkasında durur ve açıkça isim vererek kin ve nefretlerini kusar ve amaçlarına uygun hareket ederler.
Bu kripto artıklarında Allah korkusu da olmadığı için iftira ve çamur atmakta da mahirdirler. Ve bu konuda hiçbir engel tanımazlar!

ÇEKİRGE BİR SIÇRAR İKİ SIÇRAR…
Şunu da hepimiz biliyoruz ki; Çekirge bir sıçrar iki sıçrar en sonunda bir ağa takılır. Allah doğrularla beraberdir. 31 Mart Yerel Seçimi çirkeflik yapanların, etrafa korku salanların, millete martaval okuyanların, fitne, fesat, yalan, dolan, gıybet ve iftiralardan medet umanların değil, bu milleti karşılıksız sevenlerin, insana ve insanlığa hizmet edenlerin, tevekkül edenlerin, kul hakkını ve Belediyeyi Beyt-ül Mal bilenlerin, tek amacı hizmet olanların muzaffer olacağı bir seçim olacaktır.
Halkımıza mal olmuş bir söz var ‘it ürür kervan yürür’. Elbette müptezellikte ısrar edenlerle hukuk çerçevesinde hesaplaşmamız olacak ve hak er ya da geç yerini bulacaktır.
Biz işimize bakacağız. İşimizi yapacağız. Gönüllerde yer kapacağız. Bu müptezellerin seviyesizliğine düşmeyeceğiz. Ve İnşaallah ipi göğüsleyen ve seçimi kazanan bizimle birlikte Mersin halkı olacaktır. Allah’a emanet olunuz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA