KRAL BELLİ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRAL BELLİ GİBİ


 

Gol krallığı yarışın kıyasıya devam ettiği ligde mütevazi kadrosu ile ligde mücadele etmeye çalışan Homurlu 1951 takımının santraforu Osman Göçmüş 22 gol ile ilk sırada bulunuyor.

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor ve Küçükköyspor arasında oynanacak maç öncesi çıkan olaylarda bir taraftarın yaşamını yitirmesi nedeni ile TFF Amatör liglere 1 hafta ara vermişti. Mersin Süper Amatör ligde de bu hafta maç oynanmayacak. 1 hafta ara verilen ligde şampiyonluk yarışı kadar gol krallığı yarışı da sporseverler tarafından yakın takip ediliyor. Gol krallığı yarışın kıyasıya devam ettiği ligde mütevazi kadrosu ile ligde mücadele etmeye çalışan Homurlu 1951 takımının santraforu Osman Göçmüş 22 gol ile ilk sırada bulunuyor. 2’ncilik koltuğunda şuan Akdeniz Belediyespor’dan Volkan Pıtır yer alıyor. Volkan’ın 13 golü var.3’ncü sırada ise  Toroslar Belediyespor’dan  Mehmet Söyler’in 12 golü bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA