“FUTBOLDA ENGEL YOK VAR MISIN BİR GOL ATMAYA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“FUTBOLDA ENGEL YOK VAR MISIN BİR GOL ATMAYA”


 

Mersin Valiliği Koordinasyonunda Silifke Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen “Futbolda Engel Yok Var mısın Bir Gol Atmaya” projesi Silifke’de tamamlandı.

9 ile 18 yaş aralığında 60 özel çocuğa verilen spor kursu tamamlandı. Kursu tamamlayan çocuklara Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir tarafından katılım belgesi verildi. Her öğrenciye madalyaları takılırken çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 

Proje faaliyetlerinin sonucunda özel kursiyerlerin becerilerini sergileyecekleri halka açık bir futbol turnuvası düzenleneceğini belirten Kaymakam Cinbir, “Ayrıca proje kapsamında öğrencilerin motivasyonu için tüm kursiyerlerin aileleriyle birlikte katılacağı 140 kişilik Tarsus gezisi düzenlenecek. Tüm kursiyerlerimizin gerekli kurs kıyafetleri ve malzemeleri proje kapsamında kaymakamlığımızca karşılandı” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA