KOCAMAZ’DAN ‘SALDIRI’ TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ’DAN ‘SALDIRI’ TEPKİSİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İYİ Parti’li Burhanettin Kocamaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile kendisi ve destekçilerine yönelik saldırılara tepki gösterdi.

“Mersin sevdalılarına çağrı” başlığıyla sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kocamaz, “31 Mart yerel seçimi yaklaştıkça ve seçimi kaybedecekleri anlaşıldıkça birileri panikle sağa sola ya da bizimle yola çıkan arkadaşlara karşı sosyal medyadaki saldırılarını artırdılar. İnsanları gererek, akıllarınca kavga ortamı oluşturma gayretindeki bu müptezeller son birkaç gündür bir yandan insanlara hakaret ederek tahrik etmeye, diğer yandan da çocukça işlere girişerek uyduruk anketlerle kendilerinin bile inanmadığı rakamlarla avanelerini avutmaya çalışıyor. Aslında tüm bunlar kaybetmiş olmanın verdiği hezeyanlardır. Özellikle kullandıkları üç beş tetikçi, yaptıkları paylaşımlarla İnsanları kamplaştırmaya çalışarak hem kendilerine hemde çevresindekilere zarar vermektedir. Oysa korkunun ecele faydası yoktur, bunu herkes bilir! Bu tutum ve davranışlarla ancak ve yalınız kendilerini kandırabilirler.

Şunu herkes bilmelidir ki bu tahrikler ve manipülasyonlar bizi ve bizimle birlikte yola çıkan arkadaşlarımızı onların istediği kavga ortamına çekemeyecektir. Bizler sakin bir şekilde her yerde halkımızla buluşmaya, gönüllerimizi birleştirmeye devam edeceğiz.

Birileri yalnız başlarına sonuç alamayacaklarını bildikleri için ittifaklardan medet umabilir. Ancak bizler ittifak beklentileriyle yola çıkmadık.

Onların bugün kurmaya çalıştığı İttifakı bizler yıllardır her siyasi görüşten, her kökenden, her inançtan halkımızla zaten gönüllerde kurmuşuz.

Bu seçim halkın iradesine ipotek koyma ve halka zorla dayatma gayretlerine karşı bir duruş ve demokrasiye sahip çıkma şeklinde tecelli edecektir. Bütün arkadaşlarımız rahat olsun ve tahriklere kapılıp oyuna gelmesinler. Netice de bu bir seçim. Bizler seçim sonrasında da bu kentte yine hep birlikte yaşayacağız. Önemli olan kentte büyük çabalar sonucunda yakaladığımız huzurun kaybolmaması. sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının bundan sonrada aynı şekilde sürdürülebilmesi.

Unutmayalım ki; Kim ne yaparsa yapsın, kimler nasıl davranırsa davransın kader ağını örecek ve Allah’ın dediği olacaktır. Biz inanıyoruz ki Yüce Yaradan her zaman doğrularla beraberdir. Ve İYİ olan her zaman doğrudur. Allah'a emanet olunuz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA