SAYI KRALİÇELERİ MERSİN’DEN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAYI KRALİÇELERİ MERSİN’DEN!


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun ilk yarısının sona ermesi ile birlikte istatistiklerde sayı, ribaunt ve asist istatistik sıralamalarına Mersin ekipleri damga vurdu.

HEDİYE EROĞLU

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun ilk yarısının sona ermesi ile birlikte istatistik liderlerinde sıralamalar da belli oldu. Sayı, ribaunt ve asist istatistik sıralamalarına Mersin ekipleri damga vurdu.

Sayı kraliçesi sıralamasında Beşiktaş oyuncusu Kelsey Mitchell 11 maçta, 24,7 sayı ortalaması elde ederek, ilk yarının sayı kraliçesi oldu.

İkinci, çıktığı 12 maçta 20.0 sayı ortalaması ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Hind Ben Abdelkader olurken, 3’üncü çıktığı 12 maçta 19.5 sayı ortalaması elde eden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Gintare Petronyte ve 4’üncü ise çıktığı 12 maçta 18.6 sayı ortalaması elde eden ligin nağmalup lideri Çukurova Basketbol’dan Alina Iagupova oldu. Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Ashley Walker çıktığı 12 maçta elde ettiği 16.9’luk sayı ortalaması ile 7’inci ve Çukurova Basketbol’dan Astou Ndour da, çıktığı 12 maçta 16.7 sayı ortalaması elde ederek sıralamada 10’uncu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA