ANLAMLI SERGİ MERSİNLİLERİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANLAMLI SERGİ MERSİNLİLERİ BEKLİYOR


 

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği ve İçel Sanat Kulübü tarafından organize edilen; 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Coşkusu Anısına gerçekleştirilen Uluslararası Karma Resim Sergisi sanatseverlerle buluştu.

GİZEM EKİCİ

Küratörlüğünü Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Temsilcisi Seher Söyleme Çelik’in üstlendiği sergiye, Mersin Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Ticaret Borsası ve Toroslar Belediyesi başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluşta destek verdi. 
Mersin Deniz Müzesi’nde düzenlenen açılış törenine; CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır ile MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve çok sayıda davetli katıldı. 
Türkiye, Özbekistan, Kosova, KKTC, Türkmenistan, Gürcistan, Arnavutluk, Suriye, Rusya, Azerbaycan, Makedonya, Ürdün, Bahreyn, Bulgaristan ve Bosna Hersek’ten dünyaca ünlü ressamların eserlerinin sergilendiği etkinliğe ilgi büyük oldu.
3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yılı kutlamaları kapsamında açılan anlamlı sergiye Mersinlileri davet eden Küratör Seher Söyleme Çelik,”Mersin'in kurtuluşunun sanat ortamında kutlama sevincini yaşıyoruz. Tüm Mersin'lilerin sergiye katılımını bekliyoruz” dedi. 
Uluslar arası Karma Resim Sergisi, 6 Ocak tarihine kadar gezilebilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA