KURTULUŞ KUPASININ SAHİBİ; MERSİN DEFTERDARLIĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KURTULUŞ KUPASININ SAHİBİ; MERSİN DEFTERDARLIĞI


 

Toroslar Belediyesi’nin, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 97’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 12’ncisini düzenlediği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlararası Futbol Turnuvasının” şampiyonu Mersin Defterdarlığı oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlatılan, bu yıl kent genelinden 36 kurumun katıldığı ve 106 maçın oynandığı turnuvanın 3’üncülük ve final karşılaşması; 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü’nde Koray Aydın Stadında gerçekleştirildi.

Final maçının ardından ödül töreni düzenlendi. Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, final maçını yöneten hakemlere birer teşekkür plaketi verirken, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları da Başkan Hamit Tuna ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Turnuvada ayrıca; gol kralı, en iyi kaleci, en iyi kenar yöneticisi, en iyi kaptan, en centilmen oyuncu, en centilmen takım, yürütme kurulu özel ve yürütme kurulu onur ödülleri de yine protokol üyeleri tarafından verildi.

“GELENEKSEL ATLI OKÇULUK GÖSTERİSİ, NEFES KESTİ”
Toroslar Belediyesi’nin, Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşunun yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Geleneksel Atlı Okçuluk ve Yaya Kemankeş’ gösterileri nefes kesti. Güneykent Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sarı Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen gösteri; soğuk havaya rağmen vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken, hedefe ok atan atıcılar ise izleyicilerden büyük alkış aldı.
Türk kültürünün en köklü sporlarını gelecek nesillere tanıtılmasının amaçlandığı etkinlikte; Başka Tuna da ata binerek vatandaşları selamladı ve ok atışı yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA