BAĞLARBAŞI’NA 3 BİN METREKARELİK YENİ PARK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAĞLARBAŞI’NA 3 BİN METREKARELİK YENİ PARK


 

Akdeniz Belediyesi; sürdürdüğü hizmet atağıyla bir yandan mahallelere yeni parklar kazandırırken, zaman içinde yıpranan veya ömrünü tamamlayan parkları da baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Akdeniz Belediyesi, görev ve sorumluluk sahası içinde bulunan mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunarak, ilçenin ve kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin park ve yeşil alanlara yönelik hizmet ve çalışmaları kapsamında; Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yeni parkın inşasında sona yaklaşıldı. 

Öte yandan ekipler, zaman içinde eskiyen veya yıpranan parklarda da yenileme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Son olarak Nusratiye Mahallesi Orkide Parkı, Huzurkent Atatürk Parkı, Yeni Mahalle Zafer Parkı ve Karaduvar Mahallesi Açelya parkı ile Çay Mahallesi’nde bulunan 2 park baştan sona ekipler tarafından yenilenip vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Yenilenen oyun gruplarına kavuşan minikler sevinç içinde oyuna daldılar. Akdeniz Belediyesi ve hizmet birimlerinin çalışmalarını takdir ve beğeniyle takip ettiklerini ifade eden her kesimden vatandaş da yıllardır yaşadıkları mahallelerinin çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle hizmet ekiplerine teşekkür ettiler.

“PARK VE YEŞİL ALAN SAYIMIZI ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını ifade etti, ilçe sınırlarında uygun alanlara yeni park ve yeşil alanlar kazandırmak için çalıştıklarının altını çizdi. 
Pamuk; “Akdeniz’i, yeşil ile mavinin buluştuğu bir cazibe merkezi; temiz, sağlıklı ve düzenli bir yaşam merkezine dönüştürmek için belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözleri tutarak ve merkezine insanı alan hizmet anlayışıyla, bir yandan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini, diğer yandan da ilçemizin eksikliğini duyduğu projeleri dikkate alarak, Akdeniz ilçemizi baştan sona yenilemeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz. Park ve yeşil alan eksiği olan tek bir mahalle kalmayıncaya dek bu alandaki çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA