GAZİLER HATIRLANMAK İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİLER HATIRLANMAK İSTİYOR!


 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Cındız, kent protokolünün kendilerine gerçekleştirdiği ziyarette iktidar vekillerine seslenerek “Gaziler hatırlanmak istiyor” mesaj verdi.

GİZEM EKİCİ

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Milletvekili Alpay Antmen, İYİ Parti Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, AKP Milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz, Kıbrıs Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube’ni ziyaret etti. Çok sayıda gazinin katıldığı ziyarette şube Başkanı Kemal Cındız, gaziler olarak bir takım isteklerinin olduğunu söyledi. Özellikle AKP’li vekillere seslenen Başkan Cındız, “İktidar olan vekillerimize şunu söylemek istiyorum. Burada 984 tane gazi var. Bundan böyle bu derneği boş bırakmayacaksınız. Siz iktidarsınız. Sizden çok şey bekliyoruz” dedi.

“GAZİLERİMİZİN ANILMALARINI İSTİYORUZ”
Gaziler olarak heykel taleplerinin olduğunu da kaydeden Başkan Cındız, “1950’de Ankara’dan hareket eden gazilerimiz İskenderun’dan hareket ederek Kore’ye gittiler. Bir kısmı da İzmir’den yola çıktı. Bu gazilerimizi anacak bir yer yok. Kıbrıs’a giden gazilerimiz de Taşucu’ndan gitmişlerdir. Onları da anacak ve gazilerimizin hatırlanacağı bir heykelleri yok. Gazilerimiz sadece Erdemli’de yaptırılan Kıbrıs Gazileri Anıtına gidip tören yapmaktadır. Biz gazilerimizin her zaman gittikleri yer anılmalarını istiyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA