180 BALIKÇIYA AMATÖR DENİZCİ EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

180 BALIKÇIYA AMATÖR DENİZCİ EĞİTİMİ


 

Mersin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce 180 vatandaşa, “Amatör Denizci Belgesi Eğitimi” verildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre eğitim; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın "Hedef 2023 Bir Milyon Amatör Denizci Belgesi" projesi kapsamında, Mersin Liman Başkanlığı'nca ortaklaşa düzenlendi. Eğitim, liman Başkanlığı personeli Osman Yumak, Mehmet Kuzgun, İbrahim Çelik tarafından verildi. Eğitim sonu düzenlenen eğitimin açılışına; Mersin Tarım ve Orman İl Müdürü Arif Abalı, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Nevzat Zayim, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Yiğit Alaşehir, ilçe müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. Eğitim sonrası 180 kişiye sınav yapıldı.

Amatör Denizci Belgesi’ni; ticari amaç olmaksızın münhasıran gezi, eğlence, spor ve amatör balıkçılık gibi faaliyetlerde kullanılan, ulusal standarda göre ölçüldüğünde boyu (LH) 2,5 metreden küçük ve 24 metreden büyük olmayan, mülkiyeti gerçek kişilere veya faaliyet konusu su sporları olan dernek veya vakıflara ait tekneler ile bu şartlardan bir veya birkaçını haiz olmamakla birlikte, bağlama kütüğüne kayıtlı olup özel tekne ruhsatnamesi almış olan tekneler kullanılabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA