MERSİN’DE 5 BİN KİŞİYE FİDAN DAĞITILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 5 BİN KİŞİYE FİDAN DAĞITILDI


 

Mersin yeni yıla fidan dağıtımı ile girdi. Orman Bölge Müdürlüğü, “Fidan Dik Orman Olsun Yaşanacak Yurdun Olsun’ sloganı ile 5 bin fidan dağıttı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, yeni yıla fidan dikerek girdi. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Orman Genel Müdürlüğü talimatları doğrultusunda Forum Alışveriş Merkezi ve işletme müdürlüklerinde “Fidan Dik Orman Olsun Yaşanacak Yurdun Olsun” sloganı ile halka ücretsiz fidan dağıtımları yapıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz konuyla ilgili açıklamasında, “Bozulan çevre ve canlı ilişkilerinin, doğal dengenin, bir başka değişle, ekosistemin yeniden tesis edilmesinin, en etkili yöntemi yeşil dokuyu arttırmak, ağaçlandırma yapmak ve bozuk orman alanlarını iyileştirmek ve korumaktır. İşte bu nedenle halkımızı bilinçlendirmek, çocuklarımıza orman sevgisini aşılamak amacıyla, vatandaşlarımıza fidanlıklarımızda ürettiğimiz fidanlarımızdan  mavi servi, fıstıkçamı, defne ve keçiboynuzu türlerinden oluşan 5 bin fidanı ‘Fidan Dik Orman Olsun Yaşanacak Yurdun Olsun’ sloganı ile halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz. 2018 yılının son günlerinde insanlarımızın yılbaşı kutlamalarında ağaç kesmek yerine fidan dikerek yeni yıla girmelerini istiyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın yeni yılını kutlarım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA