BU YOL, YOL DEĞİL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU YOL, YOL DEĞİL!


 

Yapımı 30 yıldır süren Akdeniz Sahil Yolu’nda işler durma noktasına gelirken, Anamur Melleç mevkiinde yapılan yolun bir bölümünün çökmesi tepkilere neden oldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin en önemli bölümünü olan Anamur-Gazipaşa arasında bulunan ve geçen yıl hizmete açılan Melleç viyadükü ve tünelinin yer aldığı bölgede yolun bir bölümünün çökmesi eleştirilere neden oldu. 
İktidarın her sene ‘bu yıl bitecek’ dediği Sahil Yolu Projesi dururken, çöken yolun görselini sosyal medyadan paylaşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Anamur Melleç arasındaki yolun hali doğal afet sonucu oluşmuş güya; alın size duble yol” diyerek, iktidara tepkisini dile getirdi. 
Bugüne kadar ki her seçimde siyasilerin vaat olarak ısıtıp ısıtıp Mersinlilerin önüne koyduğu projenin 2019 yılı Aralık ayında bitmesi hedefleniyor. 
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Ekim ayında konuyla ilgili yaptığı açıklamada proje inşaatının durmadığını belirterek, “Akdeniz Sahil Yolu’nda da bir firmada yavaşlama var, onu da uyardık. Ulaştırma Bakanımız da, ‘Çalışmaya devam edeceklere ödenek vereceğim’ dedi. Onların çalışanlarını teşvik etmek amacıyla. Her hangi bir sorun söz konusu değil. Ancak kalan 9 kilometrelik  yolun ihalesi için bir süre bekleyeceğiz çünkü hükümetimiz ihalesi yapılmamış işler için bekleme kararı aldı. 2019’un ikinci yarısından sonra bu ihaleyi inşallah gerçekleştireceğiz” demişti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA