AKP İTTİFAKA KAZAN KALDIRDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP İTTİFAKA KAZAN KALDIRDI!


 

Cumhur İttifakı’nın MHP’ye bırakılacağı belirtilen üç büyükşehirde AKP teşkilatlarının rahatsız oldukları ve bu durumu parti merkezine ilettikleri iddia edildi. Manisa, Adana ve Mersin’deki itiraz noktalarının başında iki partinin vekil sayıları geliyor.

24 Haziran Genel Seçimleri’nde MHP ile yaptığı Cumhur İttifakı’nı yerel seçimde de sürdüren AKP’de 3 büyükşehirde sıkıntı yaşandığı iddia edildi. Milli Gazete’den Muhammed Vefa’nın haberine göre, İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday göstermeyen MHP aynı jesti AKP’den  Manisa, Mersin ve Adana için beklerken, AKP il teşkilatları ise genel merkeze gönderdikleri mesajlarla ittifaktan rahatsızlıklarını dile getiriyor.

ADANA VE MERSİN’DE VEKİL SAYISI TARTIŞMASI VAR

AKP’de  milletvekili sayısını Adana ve Mersin il teşkilatlarının da gündeme getirdiği iddia ediliyor. Mersin’de 4 milletvekili çıkaran AK Parti teşkilatları, 2 vekil çıkaran MHP konusunda genel merkezlerine ters düştü. Aynı durum 5 milletvekili çıkaran AK Parti Adana teşkilatının da gündeminde. Genel merkezin ise 3 ilde teşkilatlarını ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA