MERSİN DE SİZİ CİDDİYE ALMAYACAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN DE SİZİ CİDDİYE ALMAYACAK!


 

Çukurova Havalimanı inşaatının yılan hikayesine dönmesine bir tepki de Milletvekili Antmen’den geldi. Antmen iktidara, “Mersin ve Adana’da sizi ciddiye almayacak” dedi.

İktidarın Mersin’deki yatırımları durdurmasına tepkiler artarak sürüyor. Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının yılan hikayesine dönmesine bir tepki de CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’den geldi. Antmen iktidara, “Mersin ve Adana’da sizi ciddiye almayacak” dedi.

“HAVALİMANININ NE ZAMAN BİTECEĞİ BELLİ DEĞİL”

Temeli 28 Mayıs 2013’te atılan ve 3 kez açılışı yapılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının bir kez daha durduğu ortaya çıktığını söyleyen Antmen, “Üçüncü kez temel atma töreni yapılırken dönemin üç bakanının törene katıldığı ve dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın 29 Ekim 2018 tarihinde açmayı planladıklarını söylediği Çukurova Havalimanının ne zaman biteceği belli değil.

2011 yılında ihaleyi alan firma işi yapamamış sonra iş başka bir firmaya devredilmişti. Biz de konuyu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’a sormuştuk. Bakan Turhan, verdiği yanıtta havalimanı inşaatının 2019’da biteceğini belirtmişti.

Ancak Meclis Genel kurulunda bu konu yeniden gündeme gelince Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ‘Çukurova Havalimanı alt ve üst yapı işleri devam ediyor ve yürütmeden, buradaki arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre de 2020 yıl sonuna yetiştirilmesi hedeflenmiş vaziyette’ açıklamasında bulundu.

Ya bakan yalan söylüyor, ya plan bütçe komisyonu başkanı ya da bu iktidarın birbirinden haberi yok! Halktan haberlerinin olmadığını biliyorduk. İnşaattan haberlerinin olmadığını da durmadan temel atma töreni yapmalarından biliyoruz. Kendilerinden haberlerinin de olmadığını Mecliste gördük. Bir devlet, bir iktidar yaptırdığı bir havalimanının ne zaman biteceğini bilmez mi? Çukurova Havalimanı yılan hikayesine öndü. Ticaretin, turizmin en önemli yerlerinden birisi olan Mersin ve Adana’yı bu kadar çok ilgilendiren bir konuda bu kadar gayrı ciddi tutum Mersin ve Adana halkının dikkatinden kaçmamaktadır. Mersin ve Adana’yı ciddiye almayan iktidarı önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve Adana ciddiye almayacaktır” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA