CHP’Lİ KADINLAR YENİ YILDAN UMUTLU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ KADINLAR YENİ YILDAN UMUTLU


 

Partisinin kadın belediye başkan, meclis üyeleri ve muhtar adayları ile Mersin’de bir ayaya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, yeni yıldan umutlu olduklarını açıkladı.

GİZEM EKİCİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, haftasonu kente gelerek partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti. MYK üyesi Fatma Güner, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler ile çok sayıda kadının katıldığı ziyarette, Fatma Köse bir de basın açıklaması yaptı.

“TÜRKİYE BİR YILI, YOKLUK, YOKSULLUK VE ACILARLA GERİDE BIRAKIYOR”

Türkiye’nin, bir yılı yokluk, yoksulluk ve acılara geride bıraktığını belirten Genel Başkan Köse, “Yeni yılı da sıkıntılarla karşılıyor. Ülkemiz, kendini 2019’da daha çok hissettirecek bir ekonomik krizin eşiğine getirildi. Bu memlekette Aydınlar, yazarlar akademisyenler, kısacası ülkenin geleceğine yön verecek tüm güçler ekarte edildi.

Kadın cinayetleri, çocuk istismarı İfade özgürlüğü, hukukun üstünlüğü ortadan kaldırıldı.

İfade özgürlüğünün ve barış demenin suç sayıldığı ülkemizde, aydınlar, yazarlar, gazeteciler tutuklandı. Biliyoruz ki Tek adam rejimlerinin ne o tek adama, Ne de uygulanan toplumlara hayır getirmemiştir. O nedenle bu memlekette demokrasi özgürlükler olmazsa olmazımızdır. Her yeni yıl umuttur.

“YENİ YILDAN UMUTLUYUZ”

Her şeye rağmen çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlığa taşıyacak onurlu insanlar var bu ülkede, o nedenle bu memlekete yeni bir hikâye yazmak üzere yola çıktık. Bizimle birlikte yola çıkan milyonlarla, 2019 yılında umudu, adaleti, özgürlüğü, eşitliği hakça bölüşümü tesis etmek için mücadele edeceğiz. Geride bıraktığımız yılda yaşanan acılar savaş, kadın cinayetleri, çocuk istismarları ve terör 2019’da yaşanmasın istiyoruz.

Hukukun üstünlüğünün sağlandığı, işsizliğin ve yoksulluğun azaldığı, adaletsizliğin ve haksızlığın olmadığı, eşit,  adil ve hakça paylaşımın olduğu, haksızlıkların yerini adaletin aldığı, çocukların mutlu, kadınların eşit haklara sahip olduğu çağdaş ve aydınlık bir Türkiye dileğiyle; yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa özgürlük, adalet, barış ve demokrasi getirmesini diliyorum” dedi.

Köse daha sonra, kadın belediye başkan, meclis üyesi ve muhtar adayları ile bir araya gelerek, toplantı yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA