TUNA’DAN KOCAMAZ’A ‘BASKI’ SUÇLAMASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUNA’DAN KOCAMAZ’A ‘BASKI’ SUÇLAMASI!


 

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı, belediye çalışanlarına baskı yaparak, siyaset yapmaya çalışmakla suçladı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Tuna, Mersin Büyükşehir Belediye yönetiminin personeline yönelik uyguladığı baskıcı tutumu eleştirdi. Başkan Tuna, 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü kapsamında düzenleyecekleri Zafer Yürüyüşü ve diğer etkinlikler öncesinde Belediye personeli ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Tuna, 15 yıldır demokratik bir yönetim anlayışı sergilediklerini ve hiçbir zaman baskıcı bir tutum içerisine girmediklerini vurguladı.

Koltuk adamı olmadıklarını yalnızca gönüllerde makam kurmak için mücadele ettiklerini dile getiren Başkan Tuna, 21’inci yüzyılda insanlara baskı yaparak siyaset yapılamayacağının altını çizerek: “Birilerinin yaptığı gibi hiç kimseye baskı yapmıyorum. Sosyal medyada kim kime yorum yaparsa yapsın, kim kimi beğenirse beğensin hiç önemli değil. Çünkü 21’inci yüzyılda baskıyla, insanların tepesine binmek suretiyle kimsenin oyunu alamazsınız. Bizim demokratik duruşumuz budur. Hele böyle bir dönemde, böyle baskıcı bir tutumla insanları yıldıramazsınız. Biz koltuk adamı değiliz. Biz gönül adamıyız, biz gönüllerin kırılmasını engellemek, gönüllerde makam kurmak için mücadele ettik ve etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Açıklamada, baskı iddiaları ile ilgili şu bilgi notu paylaşıldı: “Bilindiği gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi Yönetimi geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı adına Genel Sekreter Devran Kutlugün imzasıyla, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik bir genelge yayınlamış ve bu genelge hem belediye personelinden hem de kamuoyundan tepki toplamıştı. Büyükşehir Belediyesi yönetiminin ayrıca, gerek sosyal medyada gerekse seçim çalışmalarında rakip adayları beğenen ve toplantılarına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Personeline yönelik sürgün cezası verdiği de iddia edilmişti”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA