GENÇ ERKEKLER FUTBOL’DA ŞAMPİYON TARSUS ÖZEL TOROS ANADOLU LİSESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ ERKEKLER FUTBOL’DA ŞAMPİYON TARSUS ÖZEL TOROS ANADOLU LİSESİ


 

Okullar arası Genç Erkekler Futbol (A) İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakasında Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesini 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Okullar arası Genç Erkekler Futbol (A) İl Birinciliği müsabakaları Toroslar Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi ile Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.

Final karşılaşmasında Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesini 3-1 yenerek şampiyon olurken, 3'üncülük, 4'üncülük maçında ise Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anamur Anadolu Lisesini 3-2 yenerek il 3'üncüsü oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Mersin il Temsilcisi İrfan Çalışır ve Türkiye Futbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Karataş tarafından verildi.

Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Okullar arası Genç Erkekler Futbol (A) İl Birinciliği sonunda şampiyon olan Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi ile Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Mersin’i 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde Yozgat ve Karaman'da yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerinde ilimizi temsil edecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA