ÖZEL SPORCULARA TENİS ŞÖLENİ DÜZENLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL SPORCULARA TENİS ŞÖLENİ DÜZENLENDİ


 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Özel Sporculara Tenis Şöleni etkinliği düzenlendi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen sportif turnuvalarda mücadele eden Mersinli Özel sporculara yönelik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından "Yıl Sonu Tenis Şöleni" etkinliği düzenlendi.

Mersin Tenis Kompleksinde düzenlenen bu anlamlı etkinliğe Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Neslihan Ünal, Özel sporcular ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Osman Yıldızbakan, Sporda Engel'in olmadığını belirterek şunları söyledi; "Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün spor branşlarında normal sporcularımıza yaptığımız etkinlikler gibi, bu Özel sporcularımıza da bu tür Özel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Onların artık evlerine kapanmalarını istemiyoruz. Bu Özel gençlerimizi toplumla bir araya getirmek, onları kendi varlıklarından haberdar etmek, normal bir birey gibi hayata sarılmalarını sağlamak, bunu da sporla yapmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz.  Onlar sadece sizin çocuklarınız değil, onlar bizim Özel çocuklarımız ve biz onlara Özel çocuklarımız oldukları için onlara ilgi göstermeye devam edeceğiz. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz bu anlamlı etkinlik, yıl son günlerine denk geldiği için yıl sonu etkinliği dedik. Fakat 2019 yılında da bu tür anlamlı etkinliklerimiz genişletilerek devam ettireceğiz. Bu devamlılığımız hep birlikte aile gibi onları da içimize alıp büyük bir aile olduğumuzu göstererek bu özel çocuklarımızı toplumun birer Ferdi olduklarını el birliği ile göstereceğiz. Bu doğrultuda da hepinizin Yeni Yılını şimdiden kutluyorum. Özel sporcularımıza ve siz velilerimize de bu anlamlı etkinliğimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum." diyerek konuşmasını bitirdi.

Açılış konuşmasının arından özel sporcular tenis branşındaki hünerlerini sergilerken Yıldızbakan, özel çocuklarla tenis oynadı. Yapılan etkinliğin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu logolu yıl sonu pastasının Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Neslihan Ünal tarafından kesilmesinin ardından etkinliğe katılım sağlayan tüm Özel Sporculara Madalyaları takdim edildi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Neslihan Ünal katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Spor servisi Şefi Ufuk Akbaş, Sicil Lisans birimi Şefi Mustafa Tay, Tenis Kompleksi Tesis Amiri Nihan Adıyaman, Tesis Amir yardımcısı Aydın Tokay ve Özel sporcularımıza Tenis Eğitimi veren Tenis Antrenörü Hülya Nur Önem'e birer Teşekkür Plaketi verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA