KATİL ZANLISI 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KATİL ZANLISI 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANDI


 

Mersin’de yalnız yaşayan 67 yaşındaki emekli öğretmeni bıçaklayarak öldürdükten sonra cesetle birlikte çektiği videoyu arkadaşına gönderince yakalanan 15 yaşındaki zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Merkez Mezitli ilçesi Davultepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan emekli öğretmen İbrahim Yürümez'i (67), evinde bıçaklayarak öldürdükten sonra cesetle birlikte çektiği videoyu arkadaşına gönderince yakalanan 15 yaşındaki Y.G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

“KENDİMİ KORUDUM” 
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Y.G., adliye çıkışında gazetecilerin 'neden yaptın' şeklindeki sorusuna, "Kendimi korudum, cinsel taciz girişiminde bulundu" diye yanıt verirken, cesetle birlikte çektiği videoyu arkadaşına göndermesini ise "Ne yapacağımı bilmiyordum, bana yardım etmesi için gönderdim" şeklinde açıkladı. 
Şüphelinin daha önce de iki ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi. 
Önceki gün meydana gelen olayda, emekli öğretmen İbrahim Yürümüz'i bıçaklayarak öldürdükten sonra cesetle birlikte çektiği videoyu arkadaşına gönderen Y.G., evde bulunan televizyonu da alarak kaçmış, arkadaşının haber vermesiyle de polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA