MERSİN’E İLK UÇAK 2019’DA İNECEK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E İLK UÇAK 2019’DA İNECEK!


 

AKP’li Lütfi Elvan, yılan hikayesine dönen Çukurova Bölgesel Havalimanı’na 2019 Nisan ayında uçak indireceklerinin sözünü verdi.

SONER AYDIN

3.Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı Firma Tahsis Töreni gerçekleştirildi. Törende yatırımlarla ilgili bilgi veren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, 2018’de tamamlanacağı sözü verilen Çukurova Bölgesel Havalimanı’na Nisan ayında uçak indireceklerinin sözünü verdi. 

ELVAN’DAN ELEŞTİRİLERE YANIT: SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIM
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, eleştirilere konu olan yatırımlarla ilgili önemli bilgiler verdi. Sosyal medya üzerinden gelen eleştirilere yanıt veren Elvan, “Yatırımlarla ilgili zaman zaman sosyal medya aracılığıyla bilgilendirme yapıldığını görüyorum. Ben size bir telefon kadar yakınım. Ne zaman bir sorun olursa bize ulaşın. O sorunların giderilmesi noktasında sizleri her an aydınlatabiliriz. Mersin’de 434 yatırım var. Hepsini teker teker talip ediyoruz. Bunlarla ilgili son dönemlerde yavaşlama oldu ama çalışmalar devam ediyor” diye belirtti.

HAVALİMANI’NDA HAYALLER 2018, GERÇEKLER 2019!
“Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan’ın 2017 yılı Mart ayında, “2019 diyorlar ama bekleyemeyiz, 2018’de açılacak” dediği havalimanı için 2019 Nisan ayını gösterdi. Yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı çalışmaların yavaşladığını söyleyen Elvan, “Son yaşanan geçici sıkıntıdan dolayı yüklenici firma da sıkıntıyla karşı karşıya kaldı ama süreci takip ediyoruz. 15 gün sonra Çukurova Havalimanı’na gidip çalışmaları sizlerle paylaşacağız. Hedefimiz Mart sonuna bitiremesek bile Nisan ayında alt yapısını bitirip oraya uçağı indireceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Yüklenici firma ile görüşme yaptık. Çalışmasına başlıyor” ifadelerini kullandı.

“OSB-OTOBAN BAĞLANTI YOLU KAMULAŞTIRMAYA TAKILDI”
OSB-Otoban Bağlantı Yolu ile ilgili yaşanan sıkıntının kamulaştırmadan kaynaklandığını diel getiren Elvan, “OSB Yolu ilgili kamulaştırmada sıkıtılar yaşadık. Birinci bölüme yönelik olarak hemen hemen sorun çözüldü. Gerekli ödenekler sağlandı. Birinci etabı tamamlayacağız. İkinci etapla ilgili de acele kamulaştırma kararı alındı. İhalesini de süratle yapıp tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

“LİMAN-HAL KAVŞAĞI YAĞMUR DURUNCA AÇILACAK!”
Mersin’deki sağanak yağışlar nedeniyle suya gömülen Liman-Hal Kavşağı’nın açılışının yağışlara takıldığını dile getiren Elvan, “Yağışlar nedeniyle Liman-Hal Kavşağını açamadık. Yağışların bitmesiyle Liman-Hal Kavşağını açacağız” dedi.

KAZANLI’DA İLK KEPÇE VURULACAK
Mersin turizminin amiral gemisi olması hedeflenen ancak 10 yılı aşkın süredir hayalden öteye gitmeyen Kazanlı-Seyhan Turizm Bölgesi Projesi ile ilgili de bilgi veren Elvan şunları söyledi: “Önümüzdeki günlerde iş makineleri Kazanlı Turizm Bölgesi’nde çalışmaya başlayacak. Uygulama projeleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde kazı çalışmalarına başlayacağız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA