HEYECAN ARTIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEYECAN ARTIYOR!


 

Süper Amatör Lig’in hafta içi mesaisinde favoriler kazarak yoluna kayıpsız devam etti. Ligde son haftalara yaklaşıldıkça heyecan artmaya başladı.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de 17. hafta tamamlandı. Hafta içi mesaisinde lider Toroslar farklı kazanarak yoluna devam etti. Lig ikincisi Mesksispor deplasmanda 4 gol atarak üç puanın sahibi oldu. Mersin İdman Yurdu ise güçlü rakibini net bir skorla geçerek Play-Off iddiasını sürdürdü. Ligin altında ise takımların puanları bir birine yakın olduğu için mücadelenin son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

LİDER FARK ATTI
Hafta sonu yakın takipçisi Mesksipor’a kaybeden lider Toroslar Belediyespor hafta içi oynanan maçta lige veda eden Tarsus Yıldırmspor’u gole boğdu. Zayıf rakibine 8 gol atan Yeşil Beyazlı ekip Mesksipor ile puan farkının kapanmasını engelledi. Rahat bir maç çıkaran Toroslar Belediyespor attığı 8 gol den sonra gol sayısını 46’ya yükselti. 42 olan puanını 45 yaparak 17. Haftayı da lider tamamladı.
Bu sezon Süper Amatör Lige çıkan Tarsus temsilcisi Tarsus Yıldırımspor arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle lige neredeyse ilk veda eden kulüp oldu.

TAKİP SÜRÜYOR
Liderin peşini bırakmayan lig ikincisi Meskispor, Gülnar deplasmanından 3 puan ile döndü. Zevkli ve bir o kadar gol pozisyonun yaşandığı maçta toplamda 6 gol atıldı. Gülnar’dan 4-2’lik galibiyetle dönen Mavi Beyazlı ekip puanını 39 yaparak liderin peşini bırakmadı. Ligin ilk yarısında aldığı sürpriz galibiyetlerle haftalarca zirvede kalan Gülnar Belediyespor ikinci yarıya kötü başlayarak bir anda tehlikeli bölgede yer almaya başladı. 19 puanda kalan Gülnar temsilcisi ligde düşme korkusunu yakından hisseden kulüpler kervanına katıldı.

TEK ATTI 3 ALDI
Play-Off maçlarına avantajlı gitmek isteyen İdman Yurdu 1925 ligin güçlü ekiplerinden Anamur Belediyespor’u 1-0 yenerek haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan oldu. Zorlu geçen karşılaşmada Kırmızı Lacivertli tek gol atarak 3 puanı hanesine yazıdır. Ligde üçüncü konumda olan İdman Yurdu 1925 puanını da 35’e yükseltti.

MİY BİLDİĞİNİZ GİBİ
Tüm olumsuzluklara rağmen sahaya çıkarak maçlarını oynamaya çalışan Mersin İdman Yurdu haftanın en önemli maçında kazanarak “ben daha ölmedim” dedi. Mersin stadında oynanan karşılaşmada çok az sayıda seyircinin takip ettiği maçta 2 gol atarak 3 puan aldı (2-0). Kırmızı Lacivertli ekip dengeli geçen maçta yakaladığı pozisyonları gole çevirerek Play –Off yolunda zor bir engeli daha aşmış oldu.
Erdemli  Belediyespor umutlu çıktığı maçta Mersin İdman Yurdu’na kaybederek yara aldı. Mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkan Erdemli ekibi yediği 2 golle haftayı puansız kapattı.30 puanda kalan Erdemli Belediyespor haftayı 6.sırada tamamladı.

TOPLU SONUÇLAR:
Anamur Muzspor: 1 Yolspor: 5
Gülnar Bld.spor: 2 Meskispor: 4
İdman Yurdu 1925: 1 Anamur Bld.spor: 0
Mersin İdman Yurdu: 2 Erdemli Bld.spor: 0
Toroslar Bld.spor: 8 Yıldırımspor: 0
Homurlu 1951: 7 Kuvayimilliyespor: 0 (Maçın 51.ci dakikasında maç hakem tarafından bitti)
Tarsus Belediyesi - Ormanspor (Ertelendi)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA