EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI!


 

Mersin’de dün akşam saatlerinden bu yana devam eden yağmur alt yapı eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Taşan kanalizasyon nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı.

GİZEM EKİCİ

Mersin ve çevresinde Salı günü akşam saatlerinden bu yana etkili olan yağışlar, gece yarısından sonra etkisini arttırarak sağanak şeklinde devam etti. Sabaha kadar aralıksız yağan yağmurdan dolayı bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sağanak trafikte de aksamalara yol açarken, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı araçlar yolda kalırken, denizdeki dalga boyu da yükseldi. 

HER YAĞIŞTA AYNI MANZARA
Gece aniden bastıran sağanak yağış alt yapı eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle yoğun göç alan ve yapılaşmanın arttığı Pozcu bölgesinde ev ve iş yerlerini su bastı. Yetersiz kanalizasyon sistemi nedeniyle sular taşarak ev ve iş yerlerine doldu. Her yıl aynı sorunu yaşayan bölge halkı ise, yetkililerden çözüm istedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA