BAŞKAN KOCAMAZ DENİZ OTOBÜSÜ’NE HIZ VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ DENİZ OTOBÜSÜ’NE HIZ VERDİ


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın, göreve geldiği gün söz verdiği Deniz Otobüsü Projesi görev süresinin dolmasına 3 ay kala hız kazandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz İkinci Bahar Emekli Evi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Başkan Kocamaz, emeklilerin taleplerini ve önerilerini dinleyerek, onlarla hasbihal etti.

Başkan Kocamaz, memlekete emeği geçen emeklilerin baş tacı olduğunu, onların kaliteli ve mutlu zaman geçirebilmeleri için ellerinden geleni yapmak istediklerini ifade ederek, “İkinci Bahar Emekli Evi çok güzel dostluklara mekân oldu. Oraya gidip faydalanan arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde çok mutlu olduklarını, kahve köşelerinden ziyade nezih, temiz bir ortamda bir araya gelip daha faydalı işler yaptıklarını ve huzur bulduklarını ifade ediyorlar” dedi.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar ile ilgili de bilgi veren Başkan Kocamaz, “Ulaşım Master Planımız tamamlandı. Trafik sorununu çözecek olan en önemli proje olan Raylı Sistem Projemizi Bakanlığa sunduk. Deniz Otobüsü ile ilgili de yurtiçinde ve yurtdışında araştırmalar yapmıştık. Yurtdışından buraya getirmek ve prosedürü tamamlamak baya zaman alacaktı. En sonunda Çanakkale Özel İdaresi ile bir gemi için anlaştık. Daha yapılacak çok iş var. Önemli olan Mersin’e bir şeyler kazandırabilmek. Mersin’de herkesi bir bütün gibi görüp, herkese eşit yaklaşıp, dünya görüşü, kökeni, inancı ne olursa olsun Mersin ortak paydasında birleştirebilmek. Bu konuda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye belirtti.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA