EMEKÇİLERDEN ANLAMLI KAMPANYA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMEKÇİLERDEN ANLAMLI KAMPANYA!


 

Mersin’de bir araya gelen kamu emekçileri lösemi hastaları için kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenledi.

SONER AYDIN

Mersin KESK Şubeler Platformu üyesi kamu emekçileri “lösemililer için kan ve kök hücre bağışı” kampanyası düzenlendi. Eğitim-Sen Şube binasında düzenlenen etkinlikte çok sayıda kamu emekçisi kan ve kök hücre bağışında bulundu. 

“BAĞIŞ YAP, UMUT OL”
Kampanyaya dair bilgi veren Eğitim-Sen Şube Başkanı Sinan Muşlu, tüm lösemili çocuklara umut olmak için uygun olan herkesi kök hücre bağışçısı olmaya davet etti. Bağışçı olmak isteyenlerin 18-50 yaş aralığında olması ve Hepatit B, Hepatit C ve Sifiliz hastalığı geçirmemiş olan, kronik hastalığı bulunmayan, kanser, HİV tanısı almamış olan kişilerin olması gerektiğini kaydeden Muşlu, “Bağışçı ve hastanın kişisel bilgilerinin saklanması yasalar gereğidir. Bağışçıya hastayla ilgili sadece hastanın yaşı, cinsiyeti ve hastalığı hakkında bilgi verilirken, hastaya ise sadece bağışçının yaşı ve cinsiyeti söylenir. Dünyanın her yerinde kök hücre gereksinim duyan hasta sayısının oldukça fazla olduğunu bilmekteyiz. Bizler Mersin KESK Şubeler Platformu olarak tüm lösemili çocuklara umut olmak için uygun herkesi kök hücre bağışçısı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA