AMATÖRLERİN MESAİSİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMATÖRLERİN MESAİSİ BAŞLIYOR


 

Çekişmeli maçlara sahne olan Mersin Süper Amatör Ligde hafta içi mesaisi başlıyor.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör’de 17’ci hafta bugün oynanacak maçlarla start alacak. Hafta sonu Meskispor’a kaybeden lider Toroslar Belediyespor, Koray Aydın Stadyumu’nda  lige veda etmesi büyük ölçüde netleşen Tarsus Yıldırmspor’u konuk edecek. Bu maçta yara sarmak isteyen liderin, karşılaşmaya tam kadro çıkması bekleniyor. 
Lig ikincisi Mesksispor ise Gülnar deplasmanında Gülnar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonu lideri devirerek puan farkını 6’ya düşüren Meskispor, sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. 
Ligde 3’cü konumda olan İdman Yurdu 1925 ise, kendisi gibi kötü sezon geçiren Anamur temsilcisi ile karşılaşacak. İdman Yurdu 1925, Play-Off şansını sürdürmek için sahaya çıkarken Anamur Belediyespor ise ligde kalmak için rahat bir sıralamada yer bulmak için oynayacak.
Ligde umduğunu bulamayan ekiplerden Tarsus Belediyespor kümede kalma mücadelesi veren Mersin Ormanspor ile oynarken Mersin İdman Yurdu ile Erdemli Belediyespor oynayacak. Ligde ki tüm karşılaşmalar bugün saat 14:00’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA