AVUKATLAR, TARSUS HAYVAN BARINAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLAR, TARSUS HAYVAN BARINAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU


 

Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Ahmet Orçun Özekenci ve merkez üyesi avukatlar, Çağ Üniversitesi Hayvanları Koruma Kulübü ile birlikte Tarsus Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette, Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ersin Eker’den barınağın durumu

Baro’dan yapılan açıklamaya göre, Mersin Barosu Hayvan Hakları Merkezi olarak, Hayvanların yaşam hakkını savunmak için mücadele ettiklerini söyleyen Ahmet Orçun Özekenci, “Hayvanların sağlıklı ortamda barınma hakkı vardır. Barınaklar, sokak hayvanlarının kötü şartlarda bakıldığı yer olmamalı. Barınaklarda tutulan hayvanların iyi koşullarda yaşatılması, sağlık, beslenme, temizlik ve tutulma koşullarının hukuk kuralları ve uluslararası standartlarla uyumlu biçimde sağlanması gerekmektedir. Bu nedenle Mersin Barosu Hayvan Hakları Merkezi olarak, kentimizdeki hayvan barınaklarını tek tek inceliyoruz. Tarsus Hayvan Barınağı’nın da, daha iyi koşullarda olması için taleplerimizi dile getirdik” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ersin Eker ise, Mersin Barosu Hayvan Hakları Merkezi ve Çağ Üniversitesi Hayvanları Koruma Kulübü’nün taleplerini uygun bulduğunu söyleyerek,  işbirliği yaparak hayvanlar için daha iyi şartların sağlanabileceğini belirtti.
Ekibin önümüzdeki süreçte tekrar bir araya gelerek, çalışmaları yeniden birlikte değerlendirecekleri kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA