BÜYÜKŞEHİR, BİR GÜNDE 30 BİN FİDAN DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR, BİR GÜNDE 30 BİN FİDAN DAĞITTI


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, üreticilere bir günde 30 bin fidan dağıttı.

Göreve geldiği günden bu yana üreticilere verdiği destekle Mersin’de tarımı yeniden ayağa kaldıran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dağıttığı fidanlarla Aydıncık, Anamur ve Bozyazılı üreticinin yüzünü yeniden güldürdü, bir günde 30 bin fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, fidan dağıtım törenlerine; Başkan Kocamaz’ın yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca,  İYİ Parti Anamur, Aydıncık ve Bozyazı İlçe Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.  
Vatandaşların verdiği destek ile 57 aydır Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin’in tamamına hizmet vermeye çalıştıklarını ve birçok konuda Cumhuriyet tarihi boyunca hayata geçirilememiş hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bugün geldiğimiz noktada sözünü verdiğimiz hizmetleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanı 13 ilçeye ve 15 bin 830 metrekarelik bir alana çıktı. Dolayısıyla bizler kurucu belediye başkanlığı görevini üstlenmiş olduk. Geçmişte gerçekleşmeyen projeler gerçekleşti” dedi. 

“MERSİN’İ AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ” 
Hizmet noktasında karşılarına çıkan sıkıntıları bir bir aşarak vatandaşlara hizmet götürdüklerini ve götürmeye de devam edeceklerini söyleyen Başkan Kocamaz “Bir Yörük ve Türkmen çocuğu olarak sizlere hizmet etmek bizler için bir onur ve gurur kaynağı. Biz Türk milliyetçileri, ömrünü bu ülkeye, vatana, bayrağa ve millete adamış insanlar olarak kendimizi bu millete feda etmişiz. Ömrümüz mücadele ile geçmiş. Belli bir terbiye almışız. 57 aydır her türü engellemelere rağmen dik durarak, Mersin’i ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. İlçe ayrımı, belde, köy ayrımı yapmıyoruz. Çünkü burada yaşayan herkes bizim insanımız. Biz yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Sağa sola sapmadan her zaman olduğu gibi dik durarak bir hedef koymuşuz. Tüm Mersin’i ayağa kaldırmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

İLK DURAK AYDINCIK İLÇESİ
Aydıncık Atatürk Mahalle Muhtarı Ekrem Çırak, Anamur Kızılaliler Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı ve Bozyazı Dereköy Mahalle Muhtarı Musa Söğüt birer konuşma gerçekleştirerek Başkan Kocamaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Fidan dağıtım törenlerinin ilkini Aydıncık İlçesi’nde gerçekleştiren Başkan Kocamaz, Aydıncıklı üreticilere 1260 adet ceviz, 1800 adet zeytin ve 1530 adet badem fidanı dağıtımı yaptı. Dağıtılan fidanlarla Aydıncık ilçesine toplam 38 bin 515 fidan ve fide desteği yapılmış oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA