ÇUKUROVA’NIN EN BÜYÜK GÖSTERİ MERKEZİ AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA’NIN EN BÜYÜK GÖSTERİ MERKEZİ AÇILIYOR


 

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan ve Çukurova’nın en büyük gösteri merkezi olan Atatürk Gösteri Merkezi, 27 Aralık 2018 Perşembe günü açılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; ünlü ses sanatçısı Ali Kınık ve Hadise’nin konserinin de yer alacağı Atatürk Gösteri Merkezi açılış töreni için tüm hazırlıklar tamamlandı. Çukurova’da bir eşi daha olmayan ve iddialı projelerinden biri olan 15 bin kişilik Atatürk Gösteri Merkezi’ni açmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, gösteri merkezinin adına yakışır bir şekilde açılacağını söyledi. Başkan Can, “Mega projemiz olan 15 Bin kişilik Atatürk Gösteri Merkezi’mizde sona yaklaştık. Tarsus’umuza marka değeri kazandıracak olan bu projemizi yeni yıla girmeden hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.  7538 kişilik oturma kapasiteli, içi ve dışıyla beraber toplam 15 bin kişiye hitap edecek olan Atatürk  Gösteri Merkezimizi, 27 Aralık 2018 Perşembe günü Ali Kınık ve Hadise konseri ile hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Açılışa bütün hemşehrilerimiz davetlidir. Şehrimiz modern bir gösteri merkezine kavuştu. Çukurova bölgesinde de örnek oldu. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

Gündüz yorulmadan, gece uyumadan çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Cenab-ı Allah’ın izni, vatandaşların duası ve desteğiyle hizmete devam ettiklerini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA