“KÖYLERİN EKSİKLERİNİ TAMAMLADIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KÖYLERİN EKSİKLERİNİ TAMAMLADIK”


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Cumhuriyet tarihi boyunca kırsalda yeterli hizmet alamamış yerleşim alanlarına öncelik tanımamızdan dolayı su ve yol sözü verdiğimiz köylerimizin eksikliklerini tamamlamış durumdayız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Aydıncık, Anamur ve Bozyazılı muhtarlarla bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, muhtarlar buluşmasına; Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca,  İYİ Parti İlçe Başkanları, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.  

2014 yılından bu yana muhtarlarla beraber Mersin’in tüm ilçelerine hizmet vermeye çalıştıklarını, sıkıntıların çözümü için her fırsatta bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek muhtarlara seslenen Başkan Kocamaz, “Bu geçen süre içerisinde karşılıklı olarak ve uyumlu bir şekilde çalıştığımız, hizmetler konusunda bizimle diyalog içerisinde olduğunuz ve gerçekten yapılan hizmetlerden dolayı da halkın memnuniyetini birlikte kazandığımız siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 tarihinden bu yana sizlerle yol yürüyoruz. Özellikle Cumhuriyet tarihi boyunca kırsalda yeterli hizmet alamamış yerleşim alanlarına öncelik tanımamızdan dolayı su ve yol sözü verdiğimiz köylerimizin eksikliklerini tamamlamış durumdayız. Söz verdiğimizin dışında fazla olarak yaptıklarımız da, eksikliklerimiz de var. Bu süreçte sizlerle sık sık bir araya geldik. Özellikle Muhtarlık İşleri Dairemiz ve şube müdürlüklerimiz sizlerle her gün bir arada oldular ve problemlerin çözümü konusunda yoğun bir gayret gösterdiler. Biz ilçe ayrımı gözetmeden muhtarlarımızla ve belediye başkanlarımızla Mersin’e hizmet etmek için yoğun bir çaba gösterdik” dedi. 

“VERDİĞİMİZ SÖZÜN İÇİNİ DOLDURDUK VE MERSİN’E SAHİP ÇIKTIK”
İlçe merkezinde de hiçbir ayrım gözetmeden belediye başkanları ve muhtarlarla birlikte hizmetlerin yapılmasına yönelik yoğun gayretler gösterdiklerini belirterek konuşmasını sürdüren Başkan Kocamaz, “Uzun yıllar göz ardı edilmiş bölgelerin sıkıntılarının kısa bir sürede tamamen ortadan kaldırılması mümkün değil.  Ama şu ana kadar yapılmamış birçok hizmeti hayata geçirdik. Ancak Türkiye’deki ekonomik sıkıntılar nedeniyle yatırımlar durduruldu. Bu 57 aylık süre içerisinde Mersin ilk defa titredi ve kendine döndü. Aziz Atatürk 1923 yılında Mersin’e geldiğinde ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkın’ demiş ama Mersinliler bunu 2014 yılına kadar ertelemişlerdi.  Biz vatandaşların birleşmesi, bütünleşmesi, Mersin’e ve meseleye sahip çıkmasıyla birlikte göreve geldik ve Atamıza da verdiğimiz sözün içini doldurup, sizin talimatlarınız doğrultusunda Mersin’e sahip çıktık. Mersin’i hizmetlerle nakış nakış işledik. Daha yapacak çok işimiz var. Mersinle ilgili hayallerimiz henüz bitmiş değil. Mersin’e barış, huzur, kardeşlik ve hizmet geldi. İnsanlar birbirine hoşgörü ile bakar hale geldi” şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantıda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca da birer konuşma gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantılardan son derece memnun kalan muhtarlar, yıllardır hizmet alamayan mahallelerin Başkan Kocamaz’la birlikte hizmetle tanıştıklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti. Hizmetlerin devam etmesini diledikleri belirten muhtarlar Başkan Kocamaz’ın yanında olduklarının ve destek verdiklerinin altını çizdiler. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA