“BUGÜNÜN UTANCI, YARININ AYDINLIK GELECEĞİDİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BUGÜNÜN UTANCI, YARININ AYDINLIK GELECEĞİDİR”


 

Hakkında fezleke düzenlenen CHP Mersin Milletvekili Başarır, “Hakkımızda düzenlenen bu fezlekeler, bugünün utancı, yarının aydınlık geleceğidir diye tepki gösterdi.

Haber Merkezi

TBMM 27. Döneminde bugün gönderilen 9 fezlekeyle birlikte bu zamana kadar Anayasa Komisyonu’na 392 milletvekili hakkında fezleke gönderildi. Bu fezlekelerden 250 ye yakını geçen dönemden devir oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu ve CHP’li milletvekilleri hakkında, 2911 sayılı yasaya muhalefet etmekten ve TCK’nın 299,125,106 ve 53. Maddeleri uyarınca  180’ne yakın fezleke düzenlendi.

Son olarak da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter’dan paylaştığı “Tayyipler Alemi” karikatürünü retweetleyen milletvekillerinden biri olan ve hakkında bu nedenle fezleke düzenlenen Anayasa Komisyonu Üyesi CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır düzenlenen fezlekelerle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Düzenlenen bu fezlekeler baskı rejiminin açık göstergesidir. Türkiye’de bir korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor. Bizler, üzerimize ne kadar baskı yapılırsa yapılsın halka karşı yapılan haksızlıkları dile getirmekten çekinmeyeceğiz. Bağımsız ve özgür bir yargı düzenini ülkemizde inşa edene kadar da pes etmeyeceğiz. Hakkımızda düzenlenen bu fezlekeler, bugünün utancı, yarının aydınlık geleceğidir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA