YÜKÜMLÜLERE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜKÜMLÜLERE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ


 

Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yükümlülere yönelik düzenlenen seminer çalışmaları devam ediyor. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülere yönelik; “Aile İçi Şiddet, Hukuki Hak ve Sorumluluklar, Toplumsal Norm ve Kurallar, Kişisel Temizlik ve Hijyen,

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; yürütülmekte olan eğitim ve iyileştirme faaliyetlerine yönelik olarak diğer kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında hayata geçen etkinlikte; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Ömer Arıcan tarafından, “Aile İçi Şiddet”, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Kubilay Yılmaz tarafından “Problem Çözme”, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Seyhan Atahan Özbek tarafından “Kişisel temizlik ve Hijyen”, Mersin Barosu’nda görevli avukat Kerim Dinç tarafından “Hukuki Hak ve Sorumluluklar” Mersin Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden Profesör Ayşe Azman tarafından “Toplumsal Norm ve Kurallar” konulu seminerler gerçekleştirildi.

Mersin Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerlere yaklaşık 600 denetimli serbestlik yükümlüsü katıldı. Denetimli serbestlik müdürlüğü ve diğer kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında yükümlülere yönelik seminerler devam edeceği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA