KUYUCUOĞLU ADAYLIĞINI İLAN ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUYUCUOĞLU ADAYLIĞINI İLAN ETTİ!


 

CHP’nin Büyükşehir aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, genel merkezi beklemeden adaylığını SMS’le ilan etti!

SONER AYDIN

Toplam 531 belediye başkan adayının belirlendiği CHP'de aralarında Mersin'in de bulunduğu birçok belediye başkan adayının ise 4 Ocak'ta gerçekleştirilecek PM toplantısında açıklanması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla hareketlenirken, Genel Merkezden resmi açıklama gelmeden eski vekil Serdal Kuyucuoğlu’ndan tepki çeken bir hamle geldi. Perşembe günü akşam saatlerinde telefonlara kısa mesaj şeklinde gönderilen mesajda aday olduğunu ifade eden Serdal Kuyucuoğlu, partililerden destek istedi. Telefonlarına gelen mesajın ardından kısa süreli şok yaşayan partililer tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Partililer Kuyucuoğlu’nu algı yaratmakla suçladı. Kuyucuoğlu’ndan gelen SMS’si paylaşan bir partili, “Mersin en sonunda bunu da gördü.

Genel Merkezimizden herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen,kendisini ben Adayım diye ilan edip Mersin halkını yanlış bilgilendirerek mesaj çeken Serdal Kuyucuoğlu'nu şiddetle kınıyoruz” diye tepki gösterdi.

KUYUCUOĞLU’DAN GİDEN MESAJI

Eski vekil Kuyucuoğlu partililere şu SMS’si gönderdi: “Sevgili Hemşehrim Mersine ve sizlere hizmet etmek için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım. Desteğiniz önemlidir. Saygılarımla. Serdal Kuyucuoğlu B001”

İL BAŞKANLIĞINDAN KARŞI HAMLE

CHP Mersin İl Başkanlığı da Kuyucuoğlu’ndan gelen mesaj üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Mersin adayının henüz netleşmediği belirtilen açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir ve İlçe belediye başkan adayları “Parti Meclisimiz tarafından henüz belirlenmemiştir. (Gülnar hariç ) Hangi gerekçeyle ve hangi yorumla olursa olsun, bu apaçık gerçeği değiştirebilmek, olduğundan farklı görmek ya da gösterebilmek mümkün değildir. Partimizin adayları, günü geldiğinde resmen açıklanacak ve elbette adaylarımızın etrafında kenetlenerek Mersin'de bir büyük başarıya hep birlikte imza atacağız. CHP Mersin İl Başkanlığı” ifadelerine yer verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA