GÖZLER ÇUKUROVA DERBİSİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER ÇUKUROVA DERBİSİNDE!


 

Mersin haftasonu kadın basketbolda Çukurova derbisine sahne olacak! Mersin Büyükşehir, alt sırasındaki adana ekibini konuk edecek.

ALİ ŞANLI

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 10 haftasında Çukurova derbisi oynanacak. Ligde ve Avrupa’da inişli çıkışlı bir performans sergileyen Mersin Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde Gündoğdu Adana Kadın Basketbol Takımı’nı ağırlayacak. Geçen hafta FIBA Kadınlar Avrupa Kupası D Grubu 6. maçında sahasında Rusya temsilcisi WBC Enisey'i 90-77 yenen ancak deplasmanda oynadığı lig karşılaşmasında Orman Gençlik Takımı’na, 73 – 69 yenilen Mersinli Periler, galibiyet ile moral bulmak istiyor. Ligde 12 puan ile 10’uncu sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 6 mağlubiyet aldı. Filesinde 696 sayı gören Mersin Büyükşehir, rakiplerinden ise 687 sayı yedi. Ligde 11 puan ile Mersin’in altında olan Gündoğdu Adana Kadın Basketbol Takımı’nın ise 9 haftada 3 galibiyeti, 6 mağlubiyeti bulunuyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA