ÖĞRENCİLERDEN, BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLERDEN, BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR


 

Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, eğitime, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Rekreasyon dersi kapsamında yaklaşık yüz öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerine katkı sunan Başkan Hamit Tuna’ya minnettar olduklarını belirten öğrenciler, Başkan Tuna’nın hayata geçirdiği proje ve çalışmalarını takdir ederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tebrik ettiler.

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da, üniversite öğrencilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, eğitimi ve gençliği çok önemsediklerini söyledi.

15 yıllık görev süreleri içerisinde orta öğretimin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de taleplerini imkanları içerisinde yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Tuna, kentteki üniversiteler ile ortak proje yapan tek belediye olduklarına dikkat çekti.

Ziyarette; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine, Futbol, basketbol, yüzme, tenis, güreş, bocce, jimnastik gibi birbirinden farklı branşları bünyesinde barından Toroslar Belediyesi Spor Kulübünün çalışmalarından ve başarılarından da bahseden Başkan Tuna; “Vizyonumuz açık. Sadece düşündüklerimizi değil, ilim ve bilimin olduğu yapılardan da bilgi almak suretiyle kentimizdeki üniversitelerimiz ile ortak proje yapan tek belediyeyiz. Onların ürettiği bilgileri pratiğe dönüştürerek, bölgemizde çok ciddi hizmetler ürettik” dedi.

Gençlere her zaman güvendiklerini ve desteklerini önemsediklerini kaydeden Başkan Tuna; “Sizler, mezun olup göreve başladığınızda Mersinimizin turizm ve kültür elçileri olacaksınız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA