ENVER KÖKSAL DA İSTİFA ETTİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENVER KÖKSAL DA İSTİFA ETTİ”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın istifasının ardından MHP’de sular durulmuyor.

Kocamaz’ın ardından, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da partisinden istif etmişti. Önceki gün de aralarında 3 büyükşehir belediye başkan başkanvekilinin olduğu 8 meclis üyesi daha MHP’den istifa etti. 

Son olarak Tarsu’tan MHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Enver Köksal da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Köksal istifası ile ilgili ise şu ifadelere yer verdi; “Ben vatanına, bayrağına bağlı bir Türk milliyetçisiyim. Düşüncem, fikrim, zikrim budur. 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisin’den sayın Burhanettin Kocamaz’ın beni Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi göstermesi üzerine Tarsus’tan seçildim.
O süreçte binlerce insanla birlikte Burhanettin başkanımız ile yollara düştük dağ taş gezdik. Sağcısı solcusu herkesten oy istedik. Dağlarda köylerde herkese, ‘Biz geldiğimiz zaman, belediyeyi aldığımız zaman bu taş binada Yörük çocukları da, köylü çocukları da gezecek, aş bulacak, bu köylere, dağlara biz bakarız. Çünkü biz siziz. Mersine’ hizmet edeceğiz’ dedik. Tek tek insanlara başkan Kocamaz’ı anlattık.Ve seçim gecesi tüm arkadaşlarımızla sosyal medya üzerinden Fetih süresini paylaştık, dua ettik. Allah nasip etti belediyeyi aldık. 
Belediyeyi aldığımızda Büyükşehir Yasası’nı kucağımızda bulduk. 13 ilçede 41 beldede, 510 köy, sorun ve borçlarıyla birlikte büyükşehire devir oldu.
Bir sene boyunca sadece yasanın getirdiği yönetmelik gereği daireler ve ilçelerdeki birimler kuruldu ve hızla hizmet safhasına geçildi. Çok ilçede beldede, yol yok kaldırım, otogar, mezbahane, hal, arıtma, otobüs, belediyenin aracı, alt geçit- üst geçit yoktu. Yok oğlu yoktu.
Bugün var mı? Var. Dediklerimizi yaptık mı? Yaptık.
İnsanlara verdiğimiz sözlerde bizi mahcup etmediği için Burhanettin başkanımızdan Allah razı olsun. 
Birlikte yol yürüdüğüm bu yola çıkmama sebep olan sayın Burhanettin Kocamaz’ın nezaketsiz bir şekilde aday gösterilmemesi büyük bir haksızlıktı. Başarılı bir insana yapılan bu haksızlığa bizimde kayıtsız kalmamız elbette mümkün olamazdı. Bu nedenden dolayı MHP’den istifa ediyorum”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA