AMATÖR DENİZCİLER AKDENİZ’E AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMATÖR DENİZCİLER AKDENİZ’E AÇILIYOR


 

Amatör denizcileri bir araya getiren Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD), rotasını Akdeniz kıyılarına çevirdi.

SONER AYDIN

Nisan 2017’de kurulduktan sonra önemli organizasyonlara imza atan ve üye sayısını hızla çoğaltan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) Akdeniz kıyılarına açılıyor. DADD tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Rallisi 2019’da start alacak. İzmir’den start alacak ralli Antalya, Alanya, Mersin, Adana, İskenderun rotasını izleyecek. 
Rallinin Mersin ayağını organize etmek için kente gelen DADD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Türkmen, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) toplantı salonunda Mersinli tekne tutkunları ile bir araya geldi. Ralli hakkında Mersinlileri bilgilendiren Türkmen, herkesi ralliye katılamaya davet etti. 
“Gerçek deniz sevgisine dayalı amatör denizciliğin gelişmesini hedefleyerek yola çıkan derneğimiz, Akdeniz Rallisi ile ülkemizin Akdeniz kıyılarını keşfe çıktı” diyen Türkmen, Mersinlilerin bu etkinliğe sahip çıkması gerektiğini vurguladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA