SİLİFKE ŞİKAYETÇİ OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE ŞİKAYETÇİ OLDU!


 

Haftasonu oynanan 68 Aksaray Belediyespor- MEDCEM Silifke Belediyespor maçı sonrasında yaşanan olaylara ilişkin Silifke yönetiminden yeni hamle geldi.

ALİ ŞANLI

Silifke Belediyespor Yönetimi, hakemin son düdüğü ile Aksaraylı oyuncular ve yöneticilerin saldırılarına maruz kalan oyuncularının hakkını aramak için Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi vererek, suç duyurusunda bulundu.
Dilekçede şu ifadeler yer aldı; “16 Aralık 2018 tarihinde Aksaray Dağılgan Stadyumu’nda oynanan 68 Aksaray Belediye Spor- Medcem Silifke Belediye arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig müsabakasının; 11 Aralık 2018 tarih ve 1167-8064 sayılı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Amatör İşler Müdürlüğü’nün yazılarına istinaden bu müsabakanın seyircisiz oynanması karar yazısını tebliğ aldık ve yazıda her iki kulüp için 10 adet yönetici ve 5 adet yedek futbolcu akredite listesine yazılıp stadyuma alınması karar verilmesine rağmen ekte gönderdiğimiz cd’de görüntülerin mevcut olduğu üzere stadyum tribününde 68 Aksaray Belediye Spor taraftarları olduğu görülen yaklaşık 100-150 arasında seyircinin bulunduğu tarafımızdan kaydedilen görüntüde mevcuttur.
Müsabakadan bir saat önce yapılan eşgüdüm toplantısında müsabakanın denetçisi, gözlemcisi, emniyet yetkilisi ve müsabakanın 4. Hakemine itirazımızı yaparak, seyircilerin dışarı çıkmalarını istedik. ‘Siz rahatınıza bakın, ceza alırsa kulüp alır, siz çıkın müsabakanızı oynayın, sorumluluk ve yetki 68 Aksaray Belediye Spor Kulübündedir’ dediler.
Müsabaka bitiminde 68 Aksaray Belediye Spor takım yöneticileri, seyircileri ve futbolcuları önce müsabaka hakemlerine daha sonrada kulübümüz futbolcularına da saldırdıkları görüntüler ekte bulunan cd içerisinde mevcuttur. Müsabaka bitiminde seyircisiz olan bir müsabakada emniyet yetkilileri bizi soyunma odasına götürebilmek için seyircilere karşı koruma aldı”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA