BAL BİTTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL BİTTİ!


 

İlk yarısı sona eren Bölgesel Amatör Lig’de Mersin ekipleri, etkili bir performans sergileyerek ilk 5 içine girdi.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarı sona erdi. Mersin temsilcileri devreyi ilk 5 içinde tamamladı. Lige şampiyonluk umuduyla başlayan İçelspor, lider 68 Aksaray Belediyespor’un 6 puan gerisinde kaldı. Geçen yıl BAL’a ilk defa katılmasına rağmen başarılı sezon geçiren Mut İdman Yurdu, bu sezon umduğunu ilk yarıda bulamadı. Hiç kimsenin beklemediği çıkışı yapan Silifke Belediyespor ise ilk yarının flaş takımı oldu.

OLAYLI MAÇ
Lig ikincisi Silifke Belediyespor ilk yarıyı 2.sırada tamamlayarak büyük başarıya imza attı. İlk yarının son maçında deplasmanda lider 68 Aksaray Belediyespor’a konuk oldu. Çekişmeli geçen maçta gol sesi çıkmadı maç başladığı gibi bitti 0-0. Ancak bu maçta maçın skorundan çok maç sonunda yaşanan arbede hafızalara kazındı.
 Aksaray ekibi daha önce oynanan Talasgücü Belediyespor maçında yaşananlardan dolayı saha kapatma cezası almıştı. Silifke Belediye maçında seyircisiz oynanması gereken maça seyirci alındığı yetmezmiş gibi maç tan sonra Silifke Belediyespor’lu oyuncuların saha içinde kovalanması, tartaklanması bardağı taşırdı. Silifke Belediyespor yetkililerin maçtan sonra yaptığı açıklamaya göre ev sahibi ekibin TFF’ye şikâyet edileceği, Silifkeli oyuncuların darp raporu alıp maçta yaşananların görüntüleri ile ciddi bir çalışma yürütüleceği öğrenildi. Son oynanan maçla lider Aksaray Belediyespor 30 puanda kalırken lig ikincisi Silifke Belediyespor 29 puanda kaldı.

MUT‘LULAR
Lige kötü bir başlangıç yaparak geçen yılı mumla aratan Mut İdman Yurdu ligin ortalarında toparlanarak ligde kalma umutlarını ikinci yarıya taşımasını bildi. İlk yarının son haftasında deplasmanda Arsuz Karaağaçspor’u 2-0 yenerek umutlarını ikinci yarıya taşıdı. 13 karşılaşmada 24 puan toplayan Mut İdman Yurdu devre arası yapacağı transferlerle yukarılara tırmanması bekleniyor.

OLMADI İÇEL
Lige şampiyonluk umuduyla giren İçelspor ilk yarı performansı inişli çıkışlı olunca liderin 6 puan gerisine düştü. İlk yarının son haftasında ligin son sırasında bulunan ve henüz galibiyeti olmayan rakibi 1970 Hisarspor’u 6-0 yendi. Liderin 6 puan gerisinde şampiyonluk umudunu zora sokan Siyah Beyazlı ekip devre arasında kadrosunu güçlendirerek az olan şampiyonluk umudunu yeşertmek isteyecek. İçelspor ilk yarı boyunca 13 karşılaşmada 24 puan toplayarak ligi 4’cü sırada tamladı.

İLK YARININ ENLERİ
BAL’da mücadele eden Mersin temsilcileri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu ilk yarıda rakiplerine toplamda 55 gol attılar. 3 takım kalesinde toplamda 29 gol gördü. 3 Mersin ekibi içinde en çok gol atan ekip İçelspor oldu 28 gol.
En az gol yiyen takım İçelspor 6 gol.
En çok galip gelen takım Silifke Belediyespor, Mut İdman Yurdu 8’er galibiyet.
En az mağlup olan takım Silifke Belediyespor 0.
En çok berabere kalan takım Silifke Belediyespor 5.
En az berabere kalan takım Mut İdman Yurdu 0.
Ligde ise hiç galibiyeti olamayan iki takım öne çıkıyor 13’cü sıradaki 7 Mart Kadirli Demirspor ve 14’cü sıradaki 1970 Hisarspor ligde henüz galibiyetle tanışamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA