LİG OLAYLI BAŞLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG OLAYLI BAŞLADI!


 

Süper Amatör Lig’de ikinci yarı olaylı başladı! 27 golün atıldığı ikinci yarının ilk haftasında saha içinde ve dışında yaşanan şiddet olaylarına nasıl bir ceza geleceği şimdiden merak konusu oldu.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Ligde ikinci yarı olaylı başladı. İkinci yarının ilk haftasında Mersin İdman Yurdu Yolspor ve İdman Yurdu 1925 Erdemli Belediyespor maçlarının ardından istenmeyen olaylar yaşandı. 
Lider Toroslar Belediyespor ilk yarının flaş takımını 5-0 yenerek bıraktığı yerden yoluna devam etti. Lig ikincisi Meskispor Anamur deplasmanından farklı kazanarak döndü. 
27 golün atıldığı ikinci yarının ilk haftasında saha içinde ve dışında yaşanan şiddet olaylarına nasıl bir ceza geleceği şimdiden merak konusu oldu.

LİDER KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ
İlk yarıyı lider kapatan Toroslar Belediyespor, ikinci yarıya bıraktığı yerden devam etti. İlk maçında kendi evinde Gülnar Belediyespor ile karşı karşıya gelen Yeşil Beyazlı ekip, rakibine gol yağdırarak, karşılaşmayı 5-0 kazandı. Maçın mutlak hakimi olan lider, ikinci yarıya 3 puanla giriş yaptı. Puanını 42’ye çıkartan Toroslar ekibi, ikinci yarının ikinci maçında Mersin Stadyumu’nda lig ikincisi Meskispor ile karşılaşacak.

ANAMUR’DAN FARKLI DÖNDÜ
İlk yarıya kötü bir başlangıç yapan ve liderin 9 puan gerisine düşen Meskispor, ikinci yarıya umutlu girmek istiyor. Mavi Beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında, ligde kalma mücadelesi veren Anamur Muzspor ekibini 5-1 mağlup etti. İkici yarıya 3 puanla giriş yapan Meskispor hafta sonu olmak yada olmamak maçına çıkacak. Lideri ağırlayacak olan Meskispor bu maçtan galibiyetle çıkması durumunda puan farkını 6’ya düşürerek zirve yarışında umutlanacak. Aksi durumda ise şampiyonluk şansını yitirecek.

MAÇ SONU KARIŞTI
Ligde üçüncü konumda olan İdman Yurdu 1925 de, ikinci yarının ilk maçında Play-Off için mücadele eden Erdemli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan İdman Yurdu 1925 takımı oldu. Maçın son düdüğü ile sahanın karışması futbolcuların birbirine girmesi maçın önüne geçti. Bir çok oyuncunun olaylara karıştı maçta gözlemci ve hakem raporunu her iki kulüpte sabırsızlıkla bekliyor.

TARSUS DERBİSİ BELEDİYE’NİN
Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Tarsus Belediyespor bir başka Tarsus temsilcisi olan Tarsus Yıldırmspor’u  3-1 yenerek rakibini ateşe attı. Tarsus Yıldırımspor aldığı bu mağlubiyetle ligde kalma umutlarını büyük ölçüde yitirdi. Play Off için mücadele eden Tarsus Belediyespor ise 3-1 kazanarak şansını devam ettirdi.

KÖTÜ BAŞLADILAR
Çok zor şartlarda maçlara çıkan Mersin İdman Yurdu ise ikinci yarıya kötü giriş yaptı. Ligde kalma mücadelesi veren rakibi Mersin Yolspor takımına 3-1 kaybetti. Maçtan çok maç sonunda yaşanlar çok konuşuldu. Maçın önüne geçen olaylarda maçın bitimi ile her iki takım oyuncuları arasında gerginlik çıktı.
Olayları yatıştırmak için sahaya giren polislerin joplarına maruz kaldığını iddia eden  Mersin İdman Yurdu oyuncuları ve teknik ekibi suç duyurusunda bulunacağı gelen iddialar arsında. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA