CHP ADAYINI YARIN AÇIKLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP ADAYINI YARIN AÇIKLIYOR


 

İYİ PARTİ ile ittifak yapan CHP’nin, kendisine bırakılan büyükşehirlerdeki adayları büyük oranda netleşti. Mersin’de yarışa kendi adayı ile girecek olan CHP, Büyükşehir için belirlediği ismi yarın açıklayacak.

SONER AYDIN

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Mersin’de partiler yol haritalarını çizmeye başladı. MHP’de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna aday olarak açıklarken, partisinden istifa eden mevcut belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise İYİ Parti’nin adayı oldu. AKP’nin Mersin’de MHP’yi destekleyeceği bilinirken CHP’nin adayı ise merak edilen konunun başında geliyor. İYİ Parti ile ittifak kararı alan CHP Mersin’i ittifak dışı bıraktı.

CHP’NİN ADAY ADAYLARI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu en çok zorlayan kent Mersin oldu. 2014’te belediyeye MHP’ye kaptıran CHP Mersin'de yeniden iddialı olmanın yollarını arıyor.

CHP Parti Meclisi yarın toplanarak, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adaylarını belirleyecek.

Mersin’de 10’dan fazla aday adayının olduğu Büyükşehir için öne çıkan isimler şu şekilde: İstemihan Talay, Selçuk Dereli, Serdar Erkan, Vahap Seçer, Alper Turna, Galip Özkan, Aytuğ Atıcı, Serdar Kuyucuoğlu, Fikri Sağlar, İsa Gök, Mustafa Turan, Ömer Sakar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA