MERSİNLİ ÖĞRENCİLER KİTAP OKUMA YARIŞMASI’NDA DERECEYE GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ÖĞRENCİLER KİTAP OKUMA YARIŞMASI’NDA DERECEYE GİRDİ


 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, “Kitap Okuma Yarışması”nda derece alan Mersinli öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı makamında ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bakanlıkça; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik, kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabı anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel amaçla okulunu temsil etme bilincini kazandırma amaçlı Kitap Okuma Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Mersinli öğrenciler; Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri dereceye girdi. 

Dereceye giren öğrenciler Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı. Öğrencileri ve okul idarecilerini makamında ağırlayan Koca, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, kitap okuma farkındalığının öğrencilerimiz arasında her geçen gün daha da yaygınlaştığını ve artarak devam edeceğini belirtti. Koca, dereceye giren öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek öğrencilere bisiklet hediye etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA