“HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİ’SİNE KARAR VERECEKTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİ’SİNE KARAR VERECEKTİR”


 

CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde adeta Mersin krizi yaşanırken, son kulis bilgilerinde her iki partinin de kente kendi adayı ile yarışa girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Büyükşehir adayı Burhanettin Kocamaz, ittifak olmasa da kazanacaklarını söyledi.   

“BENDEN DENEYİMLİSİ YOK”
“İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanç olmazsa hiçbir başarı yakalanamaz!” diyen Başkan kocamaz, “Haklı olarak son gelişmelerden dolayı, Cumhur İttifakına karşı bir Millet İttifakı beklentisi içerisine girdiniz. Bu gayet doğal bir beklenti. Ancak şunu unutmayınız ki biz yeniden göreve talip olurken böyle bir ittifakın garantisi de yoktu! Yani biz bir kısım beklentilerle yola çıkmadık. Olsa olsa hesabı yapmadık. Olmazsa olmaz demedik. Bizler önce Allah’ımıza, sonra siz değerli yol arkadaşlarımıza, halkımıza ve deneyimlerimize güvenerek yola çıktık. Halkımız bizi ilk defa görmüyor. Bizi ilk defa tanımıyor. Bizi Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ilk defa denemeyecek. Şu anda sadece Mersin’de değil Türkiye’de bizden daha deneyimli 2. bir belediye başkanı ve adayı da yok.

“MERSİN, YILLARINI HEBA ETMİŞ BİR ŞEHİR”
Mersin önemli bir şehir. Geçmişte maalesef yeterince hizmet alamamış, yıllarını boşa geçirmiş, heba etmiş bir şehir. Dolayısıyla Halkımız 2014’te bizler göreve gelinceye kadar ki diğer Büyükşehirlerle hizmet açısından ne kadar geri kaldığını biliyor. Son 56 ayda Mersin’de neler yapıldığını ve Mersin’deki değişim ve gelişimi de biliyor. Onun için bizi sahipleniyor. Onun için ısrarla yeniden aday olmamızı talep ediyor. Bu nedenle üzülmeye, yeise gerek yok. Halkımız her şeyin en İYİ’sine karar verecektir. 

“HALKIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”
Kim nasıl bir ittifakla seçime girerse girsin bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. İşimizi yapacağız. Biz halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. Halkımız İYİ ile iyi olmayanı ayırt edebilecek kadar erdem sahibidir. Bizler önce Allah’a, kadere, hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine inanan insanlarız. Netice de biliyoruz ve inanıyoruz ki Allah’ın dediği olacak. Ama bizde önce üzerimize düşeni yapmak,yani çok çalışmak durumundayız. Hiçbir seçim kolay değildir ve çalışamadan kazanılmaz. Çalışacağız,Çalışacağız,Çalışacağız. Takdiri de Yüce Yaradan'a bırakacağız. Ve Allah’ın izniyle başaracağız. Unutmayınız ki azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA