TARSUS’TA ZABITA’DAN ÇÖP EV OPERASYONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ZABITA’DAN ÇÖP EV OPERASYONU


 

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen şikayetler üzerine çöp ev haline gelen bir evi boşalttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Tarsus Akşemsettin Mahallesi 0120 sokak üzerinde bulunan bir evden kötü kokuların geldiği ve kaldırım işgali yapıldığı konusunda ihbar hattına gelen şikayet üzerine adrese giden Tarsus Belediyesi zabıta ekipleri adreste bulunan evin çöp ev olduğu içeride evsel atık, hurda tabir edilen ( pet şişe, demir, plastik vb. ) atıkların olduğu, kaldırım üzerinde istiflenmiş kağıt ve teneke parçalarının bulunduğunu tespit etti.  

Daha sonra Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle olay yerine giden Tarsus Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler bahse konu evin içinden ve çevresinden 22 kamyon, yaklaşık 60 ton hurda malzeme temizliği yaptı. 
Zabıta ekiplerinin yaptığı açıklamada müsadere altına alınan hurdaların geri dönüşüme kazandırıldığı ve şahsa idari yaptırımın uygulandığı bildirildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA