ERDEMLİ’DEN ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DEN ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE DESTEK


 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye Spor Merkezi’nde çocuklar için düzenlenen spor eğitimine katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; etkinlikte çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çikolata dağıtımında bulundu. Çocuklarının her alanda kendine yer bulması ve sosyal faaliyetlerle desteklenmesinden oldukça memnun olduğu görülen veliler, Erdemli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tollu, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. En önemli vazifelerinden birinin de, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade eden Başkan Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çocukların yetişmesi adına lise ve üniversite hazırlık kursları ile kreş merkezi kurduklarını da ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu şekilde noktaladı,

“Vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesi adına her konuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de evlatlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA