BAŞKAN KOCAMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR


 

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Başkan Kocamaz, ilçe teşkilat gezilerine devam ediyor.

SONER AYDIN

Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti’nin Büyükşehir adayı Burhanettin Kocamaz ilçe teşkilat gezilerini sürdürüyor. Gün boyu gezilerini sürdüren Başkan Kocamaz, merkez Toroslar, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İYİ Parti Mersin İl Başkan Vekili Üzeyir Güleç’in eşlik ettiği Başkan Kocamaz’ı çok sayıda partili karşıladı.

“GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”
İlk olarak Toroslar İlçesi’nde partililerle buluşan Başkan Kocamaz, göreve gelir gelmez ilk olarak ulaşım ve alt yapı sorununa el attıklarını söyledi. Ulaşım Master Projesi kapsamında hazırlanan raylı sistem projesini önümüzdeki günler de hayata geçirmek istediklerini ancak yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle aksadığını dile getiren Başkan Kocamaz, raylı sistem için ikinci dönemini işaret etti. Vatandaşlardan gelen talep üzerine İYİ Parti çatısı altında yarışa girdiğini kaydeden Başkan Kocamaz, “Çalmadığımız kapı, tutmadığımız el kalmayacak. Mersin’de yeni bir destan yazacağız” dedi. Ziyaretlerine Akdeniz İlçe ziyareti ile devam eden Başkan Kocamaz’ı parti binası önünde çok sayıda partili karşıladı. Burada partililerle kısa bir süre sohbet eden Başkan Kocamaz, “Gazamız mübarek olsun. 31 Mart’ta zafer bizim olsun” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA