LİG RENKLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG RENKLENDİ


 

BAL’da mücadele eden Mersin takımlarından Silifke’de yüzler gülerken, İçelspor ve Mut İdman Yurdu hayal kırıklığı yaşattı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Mersin ekiplerinin ilk yarı performanslarına bakıldığında Silifke Belediyespor’un dışındaki İçelspor ve Mut İdman Yurdu hayal kırıklığı yaşattı. Hafta sonu oynanan maçlarda ise Silifke zorlandığı maçı 3-2 kazanarak lideri zirvede yalnız bırakmadı. İçelspor deplasmanda ligin zayıf ekiplerinden İskenderun’u yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Son haftalardaki çıkışı ile lige tutunan Mut Ekibi haftanın en farklı galibiyetine imza attı.

GİTTİ GELDİ
Lider 68 Aksaray Belediyespor’un en yakın takipçisi Silifke Belediyespor, ölüp ölüp dirildiği maçı 3-2 kazanarak, derin bir nefes aldı. Kendi sahasında ise Ceyhanspor’u konuk eden Silifke ekibi 15’ci dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen arka arkaya yediği 2 gol ile ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan Silifke Belediyespor, aradığı golleri maçın son dakikalarında buldu.
Dakika 89’da önce Necati beraberliği getiren golü attı 2-2. Ardından takımını lige tutunduran kendinin ikinci takımının 3’cü golünü atarak gitti denilen maçı 3-2 kazanarak liderle puan farkının açılmasını önledi. Alınan bu galibiyetle puanını 28 yaparak liderle arasındaki 1 puanı korumuş oldu.

İŞİ ARTIK ÇOK ZOR
Lig öncesi tüm hesapları şampiyonluk olan İçelspor da, lige kötü başlayınca liderin 8 puan gerisine düştü. Hoca değişikliğine giden İçelspor, şimdilerde ligde kalma hesapları yapıyor. Tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan’ın ilk defa takım başında çıkacağı maç ligdeki kaderini belirleyecek. Geçen hafta deplasmanda İskenderun Belediye Gençlik ve spor takımını  2-0 yenerek puanını 21’e yükseltmişti.
Bu hafta sonu ise kendi evinde 1970 Hisarspor’u ağırlayacak. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan rakibini farklı yenmesi bekleniyor. Mut İdman Yurdu ile aynı puana sahip olan Siyah Beyazlı ekip bu maçı alarak  ligde kalma şansını diğer haftalara taşıyacak.

MUT SERİYE BAĞLADI
Lige veda etti denilen Mut İdman Yurdu, seri galibiyetler alarak, ‘ligde bende varım’ dedi. Zayıf rakibi 7 Mart Kadirli Demirspsor’u 5-2 yenen Mut ekibi, İçelspor’u yakaladı. Bol gollü geçen maçın ardından 3 puanı hanesine yazdıran Mut temsilcisi 21 puana yükseldi. İlk yarının son haftasında deplasmanda Arsuz Karaağaçspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA