YILDIZOĞLU GİDİŞATTAN MEMNUN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YILDIZOĞLU GİDİŞATTAN MEMNUN


 

Çukurova Basketbol, bu sezon ligde ve ilk kez mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda tüm maçları kazanma başarısı gösterdi.

ALİ ŞANLI

Geçen sezon Girne Üniversitesi'nin yarışma haklarını alarak mücadele ettiği Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde, sezonun başarılı takımlarından biri olarak öne çıkan Çukurova Basketbol, bu sezon ligde ve ilk kez mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda tüm maçları kazanma başarısı gösterdi. İki kulvarda da şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alan Çukurova Basketbol'un başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, sezon öncesi belirledikleri hedefler doğrultusunda iki kulvarda da iyi maçlar çıkardıklarını, yakaladıkları galibiyet serisiyle yollarına yenilgisiz olarak devam ettiklerini söyledi.

MAÇLAR ZORLAŞIYOR
Sezona, Mersin'e şampiyonluk getirme hayaliyle başladıklarını anlatan Yıldızoğlu, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Maçlarımız zorlaşıyor. Bizim niyetimiz ne olursa olsun değişmeyecek. Biz bu yola inanarak çıktık. Şampiyonluk yolunda oyuncularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı. Yıldızoğlu, oyuncuların her maça ‘şampiyonluk’ parolasıyla çıktığına işaret ederek, “Sezon öncesinde kente Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu yaşatabiliriz diye planlamıştık. Girdiğimiz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA