PUANLA DÖNDÜLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PUANLA DÖNDÜLER


 

Orta Anadolu Masterler Liginde 5. Hafta maçları oynandı. B gurubunda mücadele eden Mersin temsilcisi Karacailyas Masterler, Kırşehir deplasmanından 1 puanla döndü.

ALİ ŞANLI

Çekişmeli geçen maçta konuk ekip Mersin Karacailyas, baskılı ve istekli oyununun karşılığını ilk yarıda bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskılı oyununu sürdüren Mersin ekibi girdiği sayısız pozisyonları cömertçe harcayınca ev sahibi Kırşehir Masterler da atak yapmaya başladı.
Herkes maçın 1-0 bitmesini beklediği sıralarda Mersin ekibi tarafından maç içinde çokça tartışma yaşadığı hakemin tartışmalı bir karar daha vererek penaltı çalması tepkileri artırdı. Ev sahibi maçın son bölümünde kazandığı penaltıyı gole çevirince maç 1-1 berabere bitti. Alınan bu sonuçla Karacailyas Masterler puanını 8 yaparken lider Erciyes Masterler  13 puana yükseldi. Mersin temsilcisi 15 gün sonra Mersin’de Sivas CÜSK ekibi ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA