“YÜRÜMEYE DEĞİL, KOŞMAYA GELİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YÜRÜMEYE DEĞİL, KOŞMAYA GELİYORUZ”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta başlattığı seçim çalışmalarına Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar ve Mut İlçeleri ile devam etti. Kocamaz halka, “Gerek hizmetlerimizle gerekse seçim çalışmalarımızla yür

Mersin’in ilçelerine adeta çıkarma yaparak startını verdiği seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Burhanettin Kocamaz, aynı gün 5 ilçe gezerek vatandaşlarla ve ilçe teşkilatı yönetimi ile bir araya geldi.

Kocamaz’ın seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre; Her gittiği ilçede davul ve zurna ile karşılanan Başkan Kocamaz’ı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’da yalnız bırakmadı.

Genel Başkan Meral Akşener tarafından İYİ Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen ve iki günde 7 ilçe gezen Burhanettin Kocamaz, 31 Mart yerel seçimlerine kadar İYİ parti il ve ilçe teşkilatları ile canla başla çalışarak Mersin’e hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Anamur’la başlayan ilçe gezisinde konvoy eşliğinde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve beraberindekilerle İYİ Parti ilçe teşkilatına geçen Kocamaz, kendisi için kurban edilecek olan koçu, Anamur Hayvanseverler Derneği Başkanı Füsun Bayraktaroğlu’nun ricasını üzerine azat etti.

 

TEŞKİLATTAN TAM DESTEK

Anamur ilçe programlarının ardından Bozyazı’ya geçen Burhanettin Kocamaz, ilçe teşkilatı, partililer ve kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Bozyazı’nın ardından Aydıncık, Gülnar ve Mut’u ziyaret eden Başkan Kocamaz’ı İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İYİ Parti İlçe Başkanları, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi yalnız bırakmadı.

 

“EĞİLMEDİK, BÜKÜLMEDİK, DİMDİK AYAKTA DURDUK”

56 aylık belediye başkanlığı döneminde çok yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade ederek vatandaşlara seslenen İYİ Parti Mersin Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz, “Görev sürem boyunca Türkiye genelinde 3 genel seçim, bir tane referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşandı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi bu ülkeye kast eden alçakların milletimize yaşattığı kâbuslu gece ve şimdi de ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olan bir ülkede 56 aydır hizmet yapmaya çalışıyoruz. Allah’a çok şükür ki verdiğimiz her sözün hemen hemen tamamını her türlü olumsuzluğu rağmen hayata geçirdik. Kumpaslarla karşılaştık. Eğilmedik, bükülmedik. Dimdik ayakta durduk. İlk gün ne söylediysek bugünde aynısını söylüyoruz ve geldiğimiz noktada herkesin bizi anladığı, sahip çıktığı dönemde kendi siyasi partimizle yol ayrımına geldik. Ama Allah’a çok şükür ki yine aynı yolda yürüyen, yıllarca birlikte mücadele ettiğimiz Türk milliyetçilerinin yeni bir kapısı vardı. Bizde sizlerle beraber orada buluştuk. Şunu herkes bilmelidir ki 18 yaşındaki Burhanettin Kocamaz ne kadar davasına sadık, ne kadar inançlı, Türkiye ve Türk Milleti için nasıl bir sevda taşıyorsa bugün de aynı sevdayı taşıyor” dedi.

 

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BİRİLERİNİN SİYASİ TAHAKKÜMÜ ALTINA GİREMEZ”

Özellikle son bir haftadır birçok güruhun kendilerine sosyal medya üzerinden sözlü saldırı da bulunduğunu ifade eden Kocamaz,  “Şunu herkes bilmelidir ki kötü söz sahibine aittir. Bize söylenen bütün hakaretleri, küfürleri misliyle iade ediyoruz ve diyoruz ki Türk milliyetçileri her zaman bu ülkeye sahip çıkmak, doğruları söylemek, eğilmemek, bükülmemek, birilerinin siyasi tahakkümü altına girmemek mecburiyetinde. Biz yıllardır bunu söylüyoruz ve savunuyoruz. Elbette bizim söylemlerimiz birilerine ters geliyor olabilir. Ama bundan sonra sesimiz daha da gür çıkacak. Bildiğimiz doğruları daha çok dillendireceğiz. Bugünden tezi yok kolları sıvıyoruz ve çalışmaya başlıyoruz. Cenab-ı Allah ben çalışana veririm diyor. Bunca yıllık hizmet dönemimizde hep hedefe odaklandık. Çok çalıştık ve Cenab-ı Allah’ta bizi sizlerin desteği ile hiçbir yerde, hiçbir zaman mahcup etmedi. İnşallah 31 Mart’ta da bu çalışmaların semeresini hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

“YÜRÜMEYE DEĞİL KOŞMAYA GELİYORUZ”

İl ve ilçe teşkilatı ile güçlü bir şekilde çalışacaklarını ve yollarına emin adımlarla devam edeceklerini ifade eden Kocamaz, “56 aylık süre içerisinde tüm ilçelerimize dokunduk ve verdiğimiz sözler doğrultusunda yolsuz ve susuz yerleşim birimi bırakmamaya gayret ettik. Bütün ilçelerimiz Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa kendilerine sahip çıkan bir yönetici ile birlikte hizmet almaya başladılar. Bundan sonra kalan eksiklerimizi de 31 Mart’tan sonra sizlerin destekleri ve dualarıyla, Cenab-ı Allah’ın da yardımı ile tamamlayacağız. Gerek hizmetlerle gerekse seçim çalışmaları ile yürümeye değil koşmaya geliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

“BİZE NOKTA KOYDURMAK İSTEYENLER CEVABINI ALACAK”

Kendilerinin önünü kesmek isteyenlere en güzel cevabı vatandaşların 31 Mart yerel seçimlerinde vereceğini sözlerine ekleyen Kocamaz, “İnşallah Cenab-ı Allah bizi mahcup etmeyecek, başımızı yere eğdirmeyecek. Gazamız mübarek olsun. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Cenab-ı Allah bizi parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Verdiğimiz mücadelelerde bizi muvaffak eylesin. Çıktığımız bu yolda bize nokta koydurmak isteyenler, sizlerin desteği ile en büyük cevabı alacaklar. Hedefimiz sadece büyükşehir değil. Bütün ilçelerle birlikte Büyükşehir’i aldığımız taktirde mecliste daha güçlü oluruz. Projelerimizi meclisten daha kolay geçiririz. Elimiz, kolumuz daha sağlam olur” diye belirtti.

 

“GENEL SEÇİM BAŞARIMIZI YEREL SEÇİMLERDE SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Büyükşehir Belediyesini ve diğer ilçeleri kazanmak amacıyla var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, “Mersinlilerin gönülden arzu ettikleri, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ısrarlı daveti üzerine ailemize katılarak partimizle devam etmeye karar veren Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyoruz. Hedeflediğimiz her noktaya sizlerle birlikte kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalar koyduğumuz hedeflere inançla gittiğimizin göstergesi. Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde devam ettirmek için adımlar atıyoruz. İşe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığından başladık. Burhanettin Kocamaz, bir marka ve değer olan, kişiliği, yaşantısı, azmi, çalışması, inancı ve hizmet aşkıyla örnek olan bir Belediye Başkanıdır”  dedi.

 

“ASLANLAR GİBİ ÇALIŞARAK MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE İYİ PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Burhanettin Kocamaz beyle birlikte 2019 seçimlerine emin adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekleyen Koca, “Bundan sonra ki hedefimiz önümüzdeki hafta teşkilatlarımızla toplantı yapıp, belediye ve teşkilat birlikteliğini sağlayıp, tüm ilçelerimizde bütünleşip aile olduğumuzu ispat ederek, 31 Mart seçimlerine kadar herkesin elinden geleceğini yapacağına inanıyorum. Aslanlar gibi çalışarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne İYİ Parti bayrağını dikeceğiz. Aynı bayrağımızı 13 ilçenin belediye binasına da dikeceğiz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA