MERSİNLİLER GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARTTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLER GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARTTI


 

Mersin’de günlerdir etkili olan yağmur yerini sıcak havaya bıraktı. Hafta sonunu da fırsat bilen Mersinliler güneşin keyfini çıkartmak için sahile aktı.

SONER AYDIN

Mersin’de 1 Aralık’tan beri etkili olan sağanak yağmur yerini güneşli sıcak havaya bıraktı. Yüksek kesimlerde hala karın etkisi görülürken kent merkezinde yağmur Cuma akşam saatlerinde kesildi. Hava sıcaklığın 16 dereceye ulaştığı kentte güzel havayı fırsata çeviren Mersinliler Atatürk Parkı’nda güneşin keyfini çıkarttı. Kimi vatandaşlar çocuklarıyla parkta oynarken, bazı vatandaşlar ise banklarda ve çimde güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise yürüyüş yaparak güneşli havanın keyfini çıkardı. Havanın güzel olması balık tutkunları için de fırsat oldu. Kimi Mersinliler ise günler sonra oltalarıyla Atatürk Parkı sahilinde balık tutmanın mutluluğunu yaşadı. Bazı vatandaşlar ise sahildeki tur tekneleriyle tur atarak, güneşin keyfini denizde çıkarttı.

 

SOĞUK HAVA VE YAĞMUR GERİ GELİYOR

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre ise, güneşli hava yerini yağmura ve yüksek kesimlerde yer yer kar yağışına bırakacak. Meteoroloji verilerine göre, hafta boyunca yağmur etkisini gösterecek. Kentte hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düşeceği öğrenilirken, uzmanlar, çiftçileri gece yaşanacak dona karşı uyardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA